Önce Seyircisiz Oynanacağı Açıklanan Sonra Ertelenen Derbi Sosyal Medyayı Karıştırdı

İlk önce güvenlik sebebiyle seyircisiz oynanacağı açıklanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı daha sonra TFF'den gelen: 'GS-FB maçı, valiliğin aldığı karar doğrultusunda kulüplerimizle de görüşülerek ileri bir tarihe ertelenmiştir.' kararı ile ertelendi.

Sosyal medyada her iki karara da tepki gösterildi.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
20.03.2016

fenerin futbolcuları dinlensin sonra oynatırlar sorun yok . hatta maç ligin sonuna ertelensin fener arenada kupa kaldırsın . bi plan yapacaksan eline yüzüne bulaştırmadan yapıcaksın TFF..!! biz bunları yemeyiz ...!

20.03.2016

Maçın ertelenmesini gs istedi. Fenerin yorgunken de yeneceğini biliyosunuz boş yapmayın.

20.03.2016

Varan 1 - Omuzomuza dediler arenaya girmeye çalıştılar feneri şampiyonluk yarışında desteklemek istediler . olmadı . Varan 2 - Braga maçı yenilgisinden sonra yorgun ve moralsizdiler federasyondan maçı erteletmek istediler . olmadı federasyon reddetti. Varan 3 - Erteleme yapamayınca en azından Pazartesi oynayalım dediler. (Çünkü P.tesi en azından hem futbolcularımız dinlenir hemde işgünü olduğu için çok fazla taraftar gelemez tahmininde bulundular) . Olmadı federasyon değişiklik yapmayacağını dile getirdi. Varan 4 - Güvenlik Tehlikesi var seyircisiz oynatmaya Çalıştılar.Çünkü Taraftar Takımın bir parçası gibi o olmazsa en azından bir şansları olabilecekti. Tüm bunlardan sonra aklıma şu soru geliyor " Acaba Bomba ihbarını Fenerbahçeliler mi yaptı " Çünkü tüm oklar onları gösteriyor.

20.03.2016

böyle bir halt olacağı belliydi zaten neyse ki kimseye bir şey olmadı

TÜM YORUMLARI OKU (14)