"Önce Hatanı Kabul Et, Çık Özür Dile": İtalyan Basınına Konuşan Santarelli "Bronz Bile Tatmin Etmezdi" Dedi!

Paris 2024 Olimpiyatları'nda bronz madalyanın kıyısından dönen Filenin Sultanları, tarihte ilk defa Olimpiyatlarda yarı finale kalarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Son 4'e kalarak tarih yazan Sultanlar'ın İtalyan koçu Daniele Santarelli, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kaynak

İtalyan Santarelli'nin çalıştırdığı Filenin Sultanları her ne kadar Olimpiyatlarda bronz madalyanın kıyısından dönse de tarihte ilk defa yarı final oynayarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Kulüp sezonunda son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Imoco'yu çalıştıran Santarelli, kulüp sezonu öncesinde İtalya merkezli La Tribuna Di Treviso'ya konuştu.

Santarelli, Imoco için "Geçen yıl 4 kupa kazandık ama her yıl farklı bir hikâye. Geçen yıllardaki başarılar yüzünden kendimizi üstün görmemeliyiz" dedi.

Filenin Sultanları'na da değinen Santarelli, "Paris'teki 4'üncülüğüm yeterli değil. Bronz madalya alsaydım bile tatmin olmazdım" açıklamasında bulundu.

Milli takım sezonunda Simge ve Tuğba gibi kararlarıyla çok konuşulan ve eleştirilen Santarelli'nin bu sözlerine X kullanıcılarından yorum yağdı.

İşte o yorumlardan bazıları:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir

Mucizevi Kurtuluş: Köpek Balıklarıyla 20 Saat Geçiren Adam Hayatta Kalmayı Başardı!
19 Eylül'de Orduya Katılacak: Eurovision 2024'te 5'inci Olan İsrailli Şarkıcı Eden Golan Askere Gidiyor!
"Pizzalar Biçimsiz Olsun, Kenarlarını Yakın, Ortaya Roka Koyun": Elit Pizzacı Olmak İçin Şartları Sıraladı!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
20.08.2024

Eski bir voleybolcu olarak Bunun santarelliyle guidettiyle alakası yok. Eğer takım vargasa destek çıkabiliyorsa altın da alırız şampiyon da oluruz. Yoksa işte böyle oluyor yüklenecek adam arıyorsunuz

20.08.2024

Bir başka eski voleybolcu olarak, bizim takımda vargas a yakın kalitede voleybolcumuz yoktu. Son 4 e kalan takımların arasında en kötüsü bizdik. Voleybol böyle bir spor, denk takımlar arasında ne kadar iyi hazırlansanda atletik olsanda macta kim daha cok isterse kim daha moralli ise maçı o taraf alıyor. Keşke 1. olsa idik ama bence hak ettiğimiz yerde tamamladı kızlarımız. Hepsinden Allah razı olsun bizi çok gururlandırdılar.

20.08.2024

Bi aralar bu adamın içtiği kahvenin cezvesindeki telveye güzellemeler yapan Onedio şimdi bu adama giydirin diye pas atıyor.. Ne yavşaksın:)

20.08.2024

Milletler liginin başından beri bağıra bağıra geldi sıkıntı. Oyuncularda bir kıpırtı istek heyecan göremedim. Bu olimpiyatlarda devam etti. Sadece çin maçında gerçekten umutlanmıştıştım. Ama sanki kaybedeceklerini kabullenmiş bir takım vardı. İnanmak başarmanın yarısı ya. Olmıyacak şey değildi yani. Buradan da maalesef fatura teknik ekibe çıkar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ