Önce "Görmedim" Demişti: Annesi, Aracında DNA Bulunan Amcayı Narin'in Kaybolduğu Gün Görmüş!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 12 gün önce kaybolan Narin Güran'la ilgili aramalar sürüyor. Son olarak amcasının aracında DNA'sına rastlanan Narin'in annesi, SHOW Ana Haber'e konuştu. Acılı anne, amca ile ilgili ifadesini değiştirdiğini açıkladı.

12 gün önce Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 20 hanelik köyde henüz bulunamayan Narin'le ilgili arama çalışmaları sürüyor.

Küçük kızın arama çalışmaları sürerken, amca S.G.!nin aracında Narin'in DNA'sına rastlanmıştı.

Anne ve babanın yeniden gözaltına alınıp bilgilerine başvurulmasının ardından, acılı anne SHOW Ana Haber'e konuştu.

Narin'in kaybolduğu gün amcayı görmediğini dile getiren anne, daha sonradan hatırladığını; Narin'i amcasıyla birlikte gördüğünü hatırladığını dile getirdi.

Annenin komutanlara bildirdiği bu durumun ardından da amcanın aracında Narin'in DNA'sının bulunduğu açıklandı.

O haberi buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Narin Konusunu İşliyordu: Didem Arslan Yılmaz, Yaptığı Paylaşımla Müge Anlı'ya mı Gönderme Yaptı?
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’den Narin Güran Uyarısı: “En Ağır Yaptırımlar Uygulanacaktır”
Ferit Devri Kapandı: Yalı Çapkını'nda Seyran'ın Yeni Partneri Belli Oldu!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
01.09.2024

İlk gün söylese belki bu kadar uzamayacaktı. Saklamasının nedenini herkes tahmin eder sanırım. Biz de bu durumda neden önce aile diyoruz, geçmiş tecrübe. Yalan söyleyerek mi kızını bulacaktı. Hep aynı şey. Çocuğunun elini tutup bir yere götürmeyen kimseyle empati yapmamı beklemeyin, bana vicdan demeyin, vicdanı olan evladını başıboş bırakmaz, korumayın şunları.

01.09.2024

Kadın korkuyor ve töre denilen şeyin her türlü hukukun üzerinde bir güç olduğunun farkında maalesef! Aşiret ileri gelenleri sadece yaşı küçük birine hatta kendi evladına verir makineyi sustururlar anneyi .Doğuda kadınların ayaklanması lazım töreye karşı diyeceğim ama maalesef törenin en büyük savunucuları yine kadınlar bu bölgede. 🤔 Çünkü töre onlar için din gibi iman edilen bir olgu.

01.09.2024

çember daraldı" ifadesini duymak istemiyorum artık. Haber linkini açıyorum "çember daraldı" başlığı, haber bülteninde aynı ifade. Yetkililer açıklama yapıyor aynı ifade. Özellikle mi ezberlettiler memlekete? Nasıl bir çember ki darala darala bitmedi. 🤷

01.09.2024

Pirekare alanı ikipire ise çevresini hesaplatır çemberde oysa bunlar çemberin orjininden dışa doğru aramaya başladılar. Önce yarıçapı belirleyip ilk anda çemberin yaylarını oluşturacak şekilde dilimleselerdi teğetlerle daraltılan çember merkeze yaklaşarak küçülürdü. Ama birileri merkezkaç kuvvet uygulayarak çemberin çapının genişlemesine göz yumdu diyebilirim ki her yüz metrelik genişlemede alan kat be kat arttı yani çözüm süresi uzadı 🤫

01.09.2024

kıvırmayın hadi itiraf edin ne oldu bu kıza önceki kızda ölmüş ne oldu kızlara

TÜM YORUMLARI OKU (29)