On Parmağında On Marifet! Güzel Oyuncu Müge Boz Sağlıklı Yaşam Tarzını Herkesle Buluşturdu!

Yugoslav göçmeni annesi ve Egeli babasının genleriyle doğan ve adeta güzelliğin sözlükteki karşılığı olan Müge Boz’un on parmağında on marifet var. Oyunculuğun yanı sıra sağlıklı, glutensiz ve organik beslenme odaklı bir mekan açan ve raw (çiğ, pişmeyen) çikolatalar hazırlayan marifetli kadını yakınan tanıyalım…

Hiç göstermese de 33 yaşında olan Müge Boz, İstanbul’da doğdu. Çocukluk yıllarını ise İzmir’de geçirdi.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra burs kazanarak Norveç’e gitti; reklamcılık ve gazete fotoğrafçılığı eğitimi aldı.

2008 yılında rol aldığı Melekler Korusun dizisiyle adını duyurduktan sonra pek çok projede yer aldı ama biz onu en çok Leyla ile Mecnun’da sevdik.

Oyunculuğunun yanı sıra sağlıklı yaşam tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Müge Boz, büyük oranda vegan besleniyor ve canının köfte çektiğini, zaman zaman kaçamak yaptığını itiraf ediyor.

Müge Boz, çok sevdiği halde zaman zaman zararlı besinler tükettiğini de söylüyor: “Patates kızartmasını çok sevsem de, verdiği zararlardan dolayı çok az yiyorum. Hatta yemeden önce ‘Lütfen sevgili patates kızartması, bedenime çok az zarar ver’ diyorum.”

Hiçbir zaman yiyip yiyip kilo almayanlardan olmadığından sık sık dem vuruyor ve ekliyor: “Şu anda doğru beslendiğim için istediğim her şeyi yiyebiliyorum. Çünkü gerçekten yemek yemeyi çok seviyorum. Benim için az yemek ya da aç kalmak diye bir kavram yok. O yüzden midemi olabildiğince sağlıklı şeylerle dolduruyorum, hiç aç kalmıyorum.”

On parmağında on marifet olan güzel oyuncu, bir de yemek programı yapmayı istiyor.

Kalın kaşlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, ergenlik yıllarında kaşlarından nefret etse de kendisiyle dalga geçmeyi ihmal etmiyor.

Hep böyle kal Müge, biz sana bayılıyoruz! 👏

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
YORUMLAR
03.01.2018

Kız işi olan oyunculuğu yapamıyor, gerçekten çok kötü bu konuda ama on parmağında on marifet başlıklı onedio galerisi var. Pes valla.

04.01.2018

noldu bu ne reklamı dizisi falan mı var

Pasif Kullanıcı
03.01.2018

Fazlasıyla çok sağlıklı ve düzenli bu da aşırı derecede sinir bozucu.Oyuncu sektöründe pek göremediğim ancak mert fıratla beraber oynadığı reklamlarda gördüğüm bir kız.Yani şu anda parmağında 9 marifet.)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ