'On Numara' Çekilişinde Skandal: 8 ve 32 Numara Fısıldandı

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, On Numara şans oyununun çekilişinde ‘skandala imza atıldığını’ söyleyerek sosyal medyada bir video paylaştı. O videoda 8 ve 32 numaraları fısıldanıyor...

Deniz Yavuzyılmaz, şans oyunu On Numara'nın 28 Eylül'deki çekilişinde, arkadan gelen bir sesin “8” ve “32” numaralarını fısıldadığını söyledi.

'On Numara'da bugüne kadar 12 çekiliş yapıldı. En yüksek büyük ikramiyenin verildiği 28 Eylül 2020 çekilişinde skandalı tespit ettik' diyen Deniz Yavuzyılmaz ayrıca, 'TBMM'de bu şaibelerin peşini bırakmayacağız' dedi.

Çekilişi kazanan kişiye 916 bin 979 lira verilmişti...

İşte 8 ve 32 numarasının fısıldandığı anlar:

Kaynak: @yavuzyilmazd/

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
18.10.2020

Hangi badem bıyıklıya çıktı acaba :))

19.10.2020

8+32=40 yapar. buradan da anlaşılacağı üzere badem bıyıklı değil , ülkücü bıyığı olan bir arkadaşa çıkmıştır :)

18.10.2020

Ya hala şans oyunu oynayan bilet vs alan var mı? Eskiden olsa neyse dderdim de şimdi bu adamlar yedirir mi o parayı başkasına?""" Harama bile haram katmak""" her zaman olmayacak bir olay. Kazananlar aynı mahalleden ,topu çekiyor geri atıyor yine aynısını çekiyor ya cidden direk parayı teslim etmiş oluyorsunuz kazanma şansınız olmadan

Pasif Kullanıcı
18.10.2020

eskiden her hafta şans topu oynardım tüpçüye geçtikten sonra kesinlikle güvenmem hee eskiden güvenilirmiydi? oda tartışılır ama artık aslaaaa. ülkede kumarhaneleri kapattılar haram diye millipiyango nun sitesine gir tam bir kumarhane olmuş amk heryerimiz yalan dolan sahtekarlık..

TÜM YORUMLARI OKU (16)