Ön Koltuğunda Oturan Kadını Eliyle Taciz Eden Sapığın İnsanın Sinirini Bozan Görüntüleri

Brezilya'da kaydedilen görüntülerde bir kişi ön koltuğunda oturan kadını taciz ediyor. Göğsünde bir şeyler hissettikten sonra ne olduğunu anlayamayan kadın, daha sonra arkasında oturan kişiden şüphelenerek telefonunun kamerasını açtı. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
28.08.2018

aynısı liseye giderken İzmir-Ankara otobüsünde başıma geldi gecenin bi yarısı. Adama bi hışımla dönüp bakıyorum uyuyor numarası yapıyor. Yanındaki adama soruyorum gördünüz mü yaptığı şeyi diye o da onun kadar şerefsiz olduğundan gülüyor. Dellendim. Bağıra çağıra konuşunca muavin geldi ''yerinizi değiştirmekten başka bişey yapamayız şuanda'' dedi.Yanımda kuzenim var o kadar rahat ki ''yastık koy araya'' dedi. Yok ben yerimi değiştiricem diyerek ön tarafa geçtim. Gece uyumuşum, bu şerefsiz de arada biyerde inmiş. bana ''zorluk çıkartma'' diye diye onun adını sanını vermeden beni otogardan çıkarttılar.Şerefsizin yüzü aklıma geldi şimdi babam yaşında adamdı. Neden tacizciyi korduklarını hala anlamış değilim..

29.08.2018

o şerefsizi koruyanlar da şerefsizmiş

28.08.2018

Nasıl bir haz aldın ne oldu yani şimdi? Yok arkadaş ne dini var bu işin ne ırkı. Böylelerinin tez zamanda Allah tarafından belalarını bulmalarını temenni ediyorum.

amk oğluna bak yılan gibi giriyor koltuğun arasından piç. elinde bi ustura olacak o anda vuracaksın parmaklara. Kadının soğuk kanlı davranıp kanıt toplaması ve sonrasında gösterdiği cengaverliğide takdir etmek gerek.

TÜM YORUMLARI OKU (39)