Fenerbahçe’de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sadettin Saran’ın başkanlık koltuğuna gelmesinin ardından beklenen kadro dışı kararları uygulandı ve ilk olarak sürpriz iki isim, İrfan Can Kahveci ile Cenk Tosun, kadro dışı bırakıldı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan kısa açıklamada kararın gerekçesi belirtilmedi; duyuruda yalnızca “Futbol A Takımı oyuncularımızdan İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmıştır” ifadesine yer verildi.
Kadro dışı kararların ardından gazeteciler çeşitli iddialar ortaya atarken, Ömer Üründül soyunma odasından edinilen bilgileri paylaşarak sürece dair net bir tablo çizdi.
Galatasaray 'a gelmek üzereyken parayı tercih etti. Sonrasında sürekli kahve içme pozları, hatta feneriumlarda Türk Kahvesi Fincanı satışları yapıldı. O dönem Galatasaray 'a gelmiş olsaydı, ya kariyerinde 3 'ü şampiyonluk, toplamda 5 kupa daha olacaktı ya da Avrupa 'da bir takıma transfer olacaktı.
ozaman Brown niye kadro dışı değil
Biz en az 2 yil daha sampiyon olamayiz. Ali koc enkaz birakip gitti resmen