Ömer Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ömer 18. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay gibi sevilen oyuncuların rol aldığı Ömer dizisi bu hafta 17. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Star TV ekranlarında reytingleri alt üst eden OGM Pictures imzalı başarılı yapım bu hafta da seyirciden tam not almayı başardı. İsrail yapımı bir diziden uyarlanan Ömer dizisinin dikkat çeken hikayesi Gülizar Irmak'ın kaleminden çıkıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Cem Karcı üstleniyor. Peki, Ömer dizisinin 18. bölümünde neler yaşanacak?

İşte, Ömer 18. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

Ömer dizisi hangi diziden uyarlama?

Ömer dizisinin dikkat çeken ve çok konuşulan senaryosu, İsrail yapımı dünyaca ünlü 'Shtisel' adlı diziden Türk televizyonlarına uyarlanmaktadır.

Ömer Dizisi 18. Bölüm Özeti

Süreyya ve Ömer'in ayrılığının ardından Erdal ve Gamze de ayrılıyor. Gamze, sonunda cesaretini toplayıp Erdal'a ayrılmak istediğini söylüyor.

Erdal, Süreyya'nın söylediklerini düşünmeye başlıyor!

Gamze ile Erdal'ın ayrılığı Erdal'ın kafasını karıştırıyor. Süreyya'nın Gamze ve Ömer ile ilgili söylediklerini tekrar tekrar düşünen Erdal, gerçekleri anlamaya başlıyor.

Erdal, Ömer'den intikam almaya hazırlanıyor...

Erdal, Süreyya'nın şüphelerinin doğru olduğunu görünce öfkeden çılgına dönüyor. Öfkeyle karar veren Erdal, Ömer'den intikam almayı amaçlarken gözünü karartıyor.

Nisa, Zerrin ile karşılaşıyor.

Nisa, bir yandan Hakan'ın yarattığı sorunlarla başa çıkmaya çalışıyor. Bir yandan da Ömer'e yardım etmeye çalışıyor. Fakat, Nisa için son darbe Zerrin'le yaşadığı beklenmedik karşılaşma oluyor. 

Hakan'dan bir türlü kurtulamayan Nisa, şimdi de kocasının şantajları yüzünden evliliğini bitiremiyor.

Reşat, gerçekleri öğreniyor.

Süreyya'nın Ömer ile ilgili iddialarının yalan olduğu sonunda ortaya çıkıyor. Reşat, Süreyya'nın gerçekleri açıkladığı ana şahitlik ediyor ve Ömer'le ilgili gerçeği öğrenerek rahatlıyor.

Süreyya, geri adım atmıyor! Suçlamalarını sürdürüyor.

Ömer ile Reşat'ın arasındaki buzlar erimeye başlıyor. Ancak Süreyya'nın iftiralarını devam ettirmesi tüm aile için büyük bir sınava dönüşüyor.

Ömer ve Gamze, davetsiz misafirle yüzleşiyor!

Her şeye rağmen aşklarından vazgeçmeyen Gamze ve Ömer, bu kez de evlerine gelen davetsiz misafirlerle yüzleşiyor! İki ailede de büyük bir felaket ve gerginlik yaşanıyor...

Peki Gamze ve Ömer'in aşkı tüm zorlukları aşabilecek mi?

Erdal'ın öfkesi, Süreyya'nın iddiaları ve ailesi ile karşı karşıya kalan aşıklar her şeyin üstesinden gelebilecek mi? İki ailenin de desteklemediği Gamze ve Ömer aşkı zorlukları aşabilecek mi? Cevaplar Ömer'in yeni bölüm fragmanında! 

İşte, Ömer yeni bölüm fragmanı  👇

Ömer 18. Bölüm 1. Fragmanı | Gamze Sana Yar Olmayacak!

Kaçıranlar ve Yeniden İzlemek İsteyenler İçin Ömer 17. Bölüm

Ömer 17. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Ömer Dizisi Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası