Ömer Dizisinde Gamze'nin Tahir'e 'Bir Tek Sen misin Müslüman?' Çıkışı Gündem Oldu!

Her bölümü sosyal medyada konuşulan Ömer dizisinin son bölümünde Game ve Tahir'in kavga etmesi gündeme oturdu. Tahir'in her şeye günah gözüyle yaklaşması ve insanların hayatına karışmasına dayanamayan Gamze'nin Tahir'e çıkışı büyük beğeni topladı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer, yayın hayatına başladığı andan itibaren muhteşem senaryosuyla herkesin beğenisini kazanıyor.

Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın başrollerini paylaştığı dizi, aşırı muhafazakar bir ailenin oğlu Ömer'le doğduğu mahalleye yıllar sonra çocuğuyla geri dönen Gamze arasındaki bağı konu ediniyor.

Fakat her dizide olduğu gibi bu dizide de her bölüm kaos yaratan bir karakter mevcut.

O da Ömer'in abisi Tahir!

Öyle ki dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Tahir'in kız kardeşi Nisa'yı Gamze ve Erdal'la beraber görmesiyle verdiği tepki izleyicilerin sinir kat sayılarıyla oynadı.

Eşinin kendisini terk etmesinin ardından çocuklarıyla beş parasız kalan Nisa, iş bulmak için Gamze'den yardım istemiş, o da Erdal'ın vasıtasıyla bir restoranda Nisa için iş ayarlamıştı.

Fakat başta abisi Tahir ve babası karşı çıkacağı için Nisa bu durumun kesinlikle öğrenilmesini istemiyordu.

Ömer ve Tahir'in Erdal'ın arabasına bindiğini görünce kardeşleri tarafından takip edilen Nisa, Tahir'in dilinde 'Allah'ın razı olmayacağı bir yere' gitmiş ve Tahir tarafından yakalanmıştı.

İş görüşmesine gittiği belli olmasın diye kimse hiçbir şey diyemezken Tahir'in kırıcı sözlerinden bıkan Gamze'nin isyanı sosyal medyanın gündemine oturdu.

“Bir tek sen misin müslüman? Herkesin inancı kendiyle Allah arasında! Seni niye ilgilendiriyor başkasının hayatı?”

Gamze'nin bu sözleri büyük beğeni toplarken, söz konusu sahneye sosyal medyadan yorum yağdı.

İşte o yorumlardan bazıları:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kadın ve Din Üzerine Yobaz Abisine Ders Veren Ömer'in Yargı Dağıttığı Sahne Diziye Damga Vurdu!
Ömer'in Kafa Karışıklığı İzleyicinin Sinirleriyle Oynadı! Ömer Dizisinin 5. Bölümüne Gelen Tepkiler

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
22.03.2023

malesef tahir karakteri gerçek hayatta da dolu var eski işyerim mesela öyleydi ve sürekli beni böyle taciz ediyorlardı dinle ilgili namazla ilgili tahirden farkları yoktu yani :D

Bir de çocukların telefonlarını parçalamıştı şeytan aleti diye, ha bir de eve tv aldırmıyor yine şeytan aleti diye :D şeşeşeşeşeşeşeşyyytttatatataaannnnııınnnn icadıdır. Vizontele :D

22.03.2023

İçinizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir. (Âl-i İmran suresi 104) O tövbekârlar, ibadet edenler, hamdedenler, dünyada yolcu gibi yaşayanlar, rükûa varanlar, secde edenler, iyiliği teşvik edip kötülükten alıkoyanlar, Allah’ın sınırlarını gözetenler; müjdele o müminleri! (Tevbe suresi 112. Ayet) Sizden önceki toplumlar içinde yeryüzünde bozgunculuğu önleyecek birikimli kimseler bulunsaydı ya! Onlardan, kurtuluşa erdirdiğimiz az bir kesim bunu yaptı. Zulmedenlerse içinde şımartıldıkları refahın peşine düşüp günahkâr oldular. (Hûd suresi 116. Ayet) Rabbin, halkı iyilik peşinde olan ülkeleri haksız yere helâk edecek değildir.(Hûd suresi 117.Ayet) Diyanet İşleri Başkanlığı Meali

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ