Ölümüyle Futbol Camiasını Yasa Boğan Dünyaca Ünlü Futbolcu Maradonayla Cinsel İlişkiye Girdiği İddia Edilen Wanda Nara Kimdir, Kaç Yaşında ?

Arjantinli futbol efsanesi Diego Armando Maradona Buenos Aires eyaletine bağlı Tigre kentinde, kalp ve akciğer problemi nedeniyle hayatını kaybetti. Ölümünün ardından ortaya çıkan ilginç iddialar ise oldukça şaşırtıcı. Inter'de forma giyen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ile Maradona'nın arasında ilişki iddiaları ortaya atılırken Wanda Nara kimdir merak edilmeye başlandı. Wanda Nara kimdir, ilişki iddiaları doğru mu haberimizde...

Magazin basının daha önce de birlikte olduklarını iddia ettiği Maradona-Wanda Nara ilişkisi tekrar gün yüzüne çıktı.

Mirtha Legrand adlı bir gazeteci, Arjantin'de yayım yapan La Nacion gazetesine, ikilinin bir otelde geceyi birlikte geçirdiklerine şahit olduğunu söyledi.

'MOBİLYALAR SALLANIYORDU'

Legrand Mar del Plata'da yaşandığı iddia edilen olayla ilgili, 'Onların kaldıkları odaya çok yakındım. Sabaha kadar cinsel ilişkiye girdiler. Çıkardıkları gürültüden ötürü uyuyamadım. Mobilyalar sallanıyordu. Yıllar önce birlikte oldukları doğru' ifadelerini kullandı.

Wanda Nara Kimdir ?

10 Aralık 1986 yılında dünyaya gelen Wanda Nara'nın, iki evliliğinden 5 çocuğu bulunuyor. Birçok televizyon programında 'şov kızı' olarak anılırken özel hayatı ve evlilikleriyle de gündemde katılmıştır.

Özel Hayatı

Arjantinli futbolcu Maxi Lopez ile evliliklerinden; 25 Ocak 2009 yılı doğumlu Valentino Gaston Lopez Nara, 18 Aralık 2010 yılı doğumlu Constantino Lopez Nara ve 20 Şubat 2012 doğumlu Benedicto Lopez Nara olmak üzere üç tane erkek çocuk dünyaya gelmiştir.

Wanda Nara, Maxi Lopez ile boşanmasından kısa süre sonra, evliliği sırasında tanıştığı ünlü profesyonel oyuncu Maxi Icardi ile 07 Haziran 2014 yılında gösterişli bir düğün ile evlenmiştir. Wanda ve Maxi çiftinin evliliklerinden ise 19 Ocak 2015 yılı doğumlu Francesca ve 27 Ekim 2016 yılı doğumlu Isabella isimli iki kız çocuğu dünyaya gelmiştir.

Şov Kariyeri;

Şov kariyerine Vedette adlı oyunla başlayan Wanda Nara, 2 ay gösteride yer almıştır. 2009 yılında ise Patinando Por Un Sueno adlı gösteride rol almıştır. Birçok gösteride şov kızı olarak rol alan Wanda Nara, aynı zamanda tv showlarında da gösteriler yapmıştır. 2018 yılında İtalya televizyonlarında yayınlanan Canale 5 adlı Spor Talk Show programı Tiki Taka – Il calcio e il Nostro Gioco’da, Melissa Satta’nın programdan ayrılması nedeniyle şov kızı olarak katılmıştır.

Wanda Nara Mauro Icardi ile evlenmeden önce 28 Mayıs 2008 ile 06 Kasım 2013 yılına kadar ünlü futbolcu Maxi Lopez ile evli kalmıştır. Eşi Maxi Lopez’in ünlü yıldızı ihanetle suçlamasından sonra çift boşanmıştır. Wanda Nara eşinin kendisine yaptığı ihanet suçlaması için, Maxi Lopez’e dava açmıştır. Dava sonucunda mahkeme Maxi Lopez lehine karar vermiştir.

Instagram hesabında 7.2 milyon takipçisi bulunan ünlünün ailesiyle birlikte yaptığı paylaşımlar kadar seksi paylaşımları da dikkat çekiyor.

Wanda Nara'nın Instagram hesabından paylaştığı bazı kareler👇

👇

🙈🙈

👀

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR

Bomboş bie içerik

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ