Ölümlü Kaza Sonrası Kaçmışlardı! Eylem Tok ve Oğlu New York'ta Görüntülendi: “Neşe İçinde Yürüyorlardı”

Türkiye'nin günler konuştuğu olayda yeni gelişme yaşandı. 17 yaşındaki Timur Cihantimur., ehliyetsiz olarak kullandığı lüks araçla bir kişinin ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok ile yurt dışına kaçmıştı. Mehmet Oktay Buğa'nın özel haberine göre anne oğul Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde görüldü.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart'ta meydana gelen olayda 17 yaşındaki Timur Cihantimur kullandığı araç, 3 ATV aracına çarpmış ve kazada Oğuz Murat Acı hayatını kaybederken 4 kişi de yaralanmıştı. Sürücünün yazar olan annesi Eylem Tok’la birlikte Mısır’a kaçtıktan sonra ABD'ye gittikleri ortaya çıkmıştı.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu olayda yeni gelişme yaşandı.

Mısır'a kaçarken havalanındaki güvenlik kameralarına yakalanan ikilinin fotoğrafları her yerde yayımlanırken, bazı fotoğraflardaki rahat tavırları tepki çekmişti.

Şimdi ise Mısır'dan kaçtıkları Amerika'dan fotoğrafları geldi.

Kazanın ardından Eylem Tok ve oğlunun önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçtığı tespit edildi. Yürütülen soruşturmada Eylem Tok ile oğlu T.C.’nin yurtdışına kaçmasını organize ettiği iddia edilen Ayşe Ceren Saltoğlu tutuklanmıştı.

Cumhuriyet'ten Mehmet Oktay Buğa'nın özel haberine göre bugün(dün) ABD saatiyle 17:30 civarında New York'ta görüntülenen Eylem Tok ve oğlunun rahat tavırları dikkat çekti.

Fotoğrafları çeken C.G isimli yurttaş, “Kanım dondu. Neşe içinde kahkahalarla yürüyorlardı. Eylem Tok ve oğlunu burada bulunan 6. Cadde’de ve 57.Sokak’ta gördüm. Ayrıca konsolosluğa da ihbarda bulundum” diyerek isyan etti.

Yazar Eylem Tok'un Oğlu, Ölümlü Kazaya Karışmıştı! Olayda Yeni Gelişme: ABD'ye Nasıl Kaçtılar?
Bülent Cihantimur, Tayyargiller Soruşturmasında Yer Almış: Görevi Bırakan Savcı ile Yakın İlişki İddiası

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
14.03.2024

kimse kendini kandırmasın bizde de böyle maddi ve siyasi bağlantılıdır güç olsun hangimizin çocuğu olsa aynısı yapar. adamlar 17 yaşında çocuğun altına 500 600 beygirlik araba vermiş. yani anlayacağınız dünya zaten umurlarında değil. yasalar umurlarında değil. o çocuğun bir ayda yediğini siz bir senede kazanmak için ite köpeğe ağız açıyorsunuz. sonra gelip burda vicdan masturbasyonu yapıyorsunuz. 2 3 psikolog çocuğu 1 senede toparlar aileye o adam hayatta olsa kazanamayacagi miktarda kan parası verilir olay kapanır biter. olayın bu kadar gündem olması sadece kişilerin çok medyatik olmasından kaynaklı. Bir kız çocuğu vardı ufacık ezdiler öldürdüler. sonra intihar dediler. hanginiz hatırlıyor. bırakın Allah aşkına. işimiz gücümüz goygoy

14.03.2024

Size bir sorum olacak. 16-17 yaşında bir oğlunuz olsa, onun altına araba verir miydiniz?

14.03.2024

Neden kanı donmuş ki? Kadın, yaralıların telefonunu toplamış, üstüne de apar topar oğlunu yurtdışına kaçırmış. Bu olaydan vicdanen etkilenselerdi zaten bunları yapmazlardı. Vicdanen etkilenmeyen de güler de partiler de...

14.03.2024

dilan polatı sülüman koruyordu bunları kim koruyor acaba merak içerisindeyim

14.03.2024

Parası koruyor.

TÜM YORUMLARI OKU (37)