Ölüm Kampı! Erdoğan'ın Barınak Açıklamasının Ardından Hayvanseverler Twitter'da İsyan Etti

Gaziantep'te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, pitbull cinsi iki köpeğin saldırısında ağır yaralanan dört yaşındaki Asiye Ateş’le ilgili mesajlar vermişti. Erdoğan, Belediyeleri sahipsiz hayvanları sokaktan alacak adımları atmaya çağırıyorum. İşte Asiye yavrumuzun başına gelen. Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın' demişti.

Bu açıklamanın ardından da sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Kullanıcılar, belediye barınaklarının koşullarının köpekler için uygun olmadığını #SokakHayvanlarıSahipsizDeğil etiketiyle dile getirdi.

Hiçbir köpeğin suçu yok!

Adeta kıyım bu...

Umarım bu mesele hayvanlara daha fazla zarar verilmeden çözüme kavuşur.

Başka çözüm yolları var ve uygulanabilir.

Ceza mı? Sanmam!

Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Evcil Hayvanların İtlaf Edilebileceğini Söyleyen İHH Konya İl Başkanının "Merhametsizliği" Tepki Çekti
Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan'ın Beyin Yakan ve Tepkilere Neden Olan İBB İsyanı
"Korkumuzdan Yeni Araba Alamıyoruz" Diyen Diyanet İşleri Başkanı'nı Sosyal Medya Yorumsuz Bırakmadı
Diyanet Caiz Değil Demişti: İlahiyatçı Hayrettin Karaman Vadeli Mevduat Hesaplarının Caiz Olduğunu Yazdı

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
26.12.2021

hayatımda hiç Erdoğan'a katılacağım aklıma gelmemişti ama mecburen bu sokak köpekleri toplatılmalıdır. her gün bir köpek sürüsünün bana saldırma riskiyle yolda yürüyemem kimse kusura bakmasın. çoluk çocuk ölüyorsa zaten hiçbir savunulucak yanı yok bu işin.

26.12.2021

yok ol pislik yaratık.

26.12.2021

Bu hayvansever geçinen insanlar o kadar meraklıysa alsınlar evlerinde baksınlar.ilk defa başkanla hemfikiriz.

26.12.2021

evinde bakmakla hayvan haklarini savunmanin tam olarak ne gibi bir baglantisi olabilir birader. evimde de bakiyorum, bakabildigim kadar sokaktakilere de bakiyorum ama bakmasaydim da bu kadar canliya eziyet edilmesine goz yummazdim. bu kadar insanin da nasil ici el veriyor anlayamiyorum amk.

26.12.2021

hepiniz hastasınız. insanlar tecavüz, öldürme, kesme biçme her şeyi dibine kadar yapıyor. en kötüsü de iradesi varken yapıyor bunu, evet. düşünebilme yeteneği varken yapıyor, şimdi hangisi cani? içgüdüsel hareket eden bir canlı mı yoksa içgüdülerine dur deme kabiliyeti verilmiş ama yine de yapmayan ve bile isteye psikopatlık yapan 2 ayaklı insan denen mahlukatlar mı? o insanları bu kafeslere tıkın önce.

26.12.2021

Sokak köpekleri dediğin gibi düşünebilme yetenekleri yoktur bu da onları oldukça tehlikeli kılıyor. İçgüdüleri ile hareket ettikleri için sebepsizce YÜZÜNDEN PARÇALAR kopararak seni öldürebilir, yaralayabilirler. İçgüdüleri ile hareket ettikleri için sebepsizce küçük bir çocuğu parçalara ayırarak belki de olabilecek en kötü bir şekilde öldürebilirler. İçgüdüleri ile hareket ettikleri için durduk yere bir bebeği bile en vahşi şekilde öldürebilirler. Bu verdiğim örneklerin ne yazık ki hepsi gerçekleşti tek tek sana haber linklerini verebilirim. Şimdi soruyorum sana sokaklarda serbestçe dolaşmak istemek ne zamandan beri hastalık oldu? Asıl bunca vahşice ölüme onlar köpek akılları yok bahanesine saklanarak sessiz kalmak hastalıktır.

TÜM YORUMLARI OKU (15)