Ölü İnsanların Kemiklerini Tıp Fakültesi Morgundan Kaçırarak Facebook Üzerinden Sattılar

ABD'deki Harvard Tıp Fakültesi'nden çalınan insan kalıntılarının kaçakçılığı ülkede büyük tepki topladı. Dava süreci devam ederken olayla ilgili soruşturma genişletiliyor. Geçtiğimiz günlerde Nott isimli bir kişinin evinde yaptığı aramada FBI, kafatası ve kemikler buldu.

Detaylar içerikte!

Geçtiğimiz ay ABD'deki Harvard Tıp Fakültesi'nden çalınan insan kalıntılarının kaçakçılığı ülke gündemindeydi. Soruşturma sırasında olayla bağlantılı yarım düzine kişiden oluşan bir ağ ortaya çıkarılmıştı.

Aralarında Harvard Tıp Fakültesi morgunun eski müdürü Cedric Lodge ve eşinin de bulunduğu en az 6 kişiye insan kalıntısı kaçakçılığı yapmaktan dava açılmıştı.

Dava süreci devam ederken bir kişi, ülke çapındaki Harvard morg kaçakçılığı şebekesiyle ilişkilendirildi.

ABD'nin Kentucky eyaletinde yaşayan bir adam, bir FBI soruşturması sonrası dairesinde düzinelerce insan kafatası ve omurilik bulunmasının ardından gözaltına alındı.

FBI soruşturmasında 40 kafatası ve omurilikle yakalanan 39 yaşındaki adamın evini "süslediği" tespit edildi.

Ajanlar, Nott'un dairesinde Harvard Tıp Fakültesi çantasıyla birlikte yaklaşık 40 insan kafatası, omurilik, uyluk ve kalça kemiği bulduklarını söyledi.

Ajanların evde bulduğu insan kalıntıları ise mobilyalarının etrafına dekoratif bir şekilde yerleştirilmiş, biri başörtüsüne sarılmış ve diğeriyse Nott'un yatağında duruyormuş.

Suç duyurusuna göre Nott'un, Harvard morgu davasında insan kalıntıları satmakla suçlanan Pensilvanyalı 40 yaşındaki Jeremy Pauley'le mesajlaştığı ve ikilinin ceset parçaları alıp satmakla ilgili mesajlaştıkları iddia ediliyor.

FBI, Nott'un Facebook profilini ve mesajlarını incelediklerinde "William Burke" takma adını kullanarak internetten insan kalıntıları satın aldığını tespit ettiklerini söylüyor.

FBI ajanları şüpheli James Nott'a evde kimsenin olup olmadığını sorduğunda ise şu yanıtı aldı: "Sadece ölü arkadaşlarım."

Bunlar da İlgini Çekebilir

Araç Kullananlar Dikkat: Aşırı Sıcak Havalarda 4 Mevsim Lastiği Kullananlara Önemli Uyarı!
Sri Lanka Halkının Açlıktan Ölmemek İçin Daha Önce Hiç Yemedikleri Yiyecekleri Tüketmesi Gündemde
BM'de Konuşma Yapan Robotlardan İnsanlara Çağrı: Gelin Dünyayı Birlikte Yönetelim!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
17.07.2023

evde ölü olunca ne oluyor olm lan, götünüz arşa mı değdi? bu aq gavat götverenlerine para fazla geliyor. türkiyeye getirip 12 saat çalıştırıp asgari ücret verecen bak bi daha yapabiliyor mu?

18.07.2023

kusacam...... bunlara da insan diyoruz maalesef .

19.07.2023

Şimdi bunlar gelişmiş oluyor biz de barbar Türk oluyoruz dimi aq... Evde taso biriktirir gibi insan kemiği biriktirmek ney? Etinden sıyırıp aranızda bitcoin gibi exchange mi yaptınız hele tiplere gel sıfatı eşgalini sigtiklerim...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ