Ölü Doğduğunu İddia Ettiği Bebeğini Çöpe Atan Kadın Tutuklandı

İstanbul Bahçelievler'de ölü doğduğunu iddia ettiği bebeğini çöp konteynerine atan anne tutuklandı. Bebeğin bulunması için atık merkezinde aramalar sürüyor. 

Bahçelievler'de V.S.K. isimli kadın 22 Temmuz Cuma saat 12.00 sıralarında Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi'nde evinin banyosunda doğum yaptı. V.S.K ölü doğduğunu öne sürdüğü bebeği saat 01.00 sıralarında çöpe attı. Polis ekipleri, çöplerin boşaltımının yapıldığı merkezde arama yapmalarına rağmen cesedi bulamadı. 

Gözaltına alınan V.S.K. emniyetteki ifadesinde, 2021 Kasım ayında O.U ile tanıştığını ve O.U'nun evinde rızası dışında birlikte olduğunu öne sürdü. Bu ilişkiden hamile kaldığını iddia eden V.S.K. ifadesinde ailesinden gizli doğum yaptığını ve bebeği çöpe attığını da belirtti. Polis, O.U.'yu Bayrampaşa'daki evinde gözaltına aldı.

Anne tutuklandı, bebek aranıyor

Şüpheli O.U.  emniyetteki işlemlerinin ardından  'Cinsel Saldırı' suçundan sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı. V.S.K. ise sevk edildiği adliyede 'Kasten Öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan V.S.K.'nın ölü doğduğunu ve çöpe attığını iddia ettiği bebeğin bulunması için atık merkezinde aramalar sürüyor.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR

Sokakta ağlayan bir çocuk görsem içim eziliyor korkuyor mudur annesi nerde acaba diye koşuyorum yanına sizler ne çesit varlıklarsınız ya nasıl iğrenç mahluklarsınız sizinle ayni dünyayı paylaşmak aynı ülkenin insanı olmak neyin bedeli neyin cezası ya. 9 ay davul gibi karnını sakladın 3 kiloluk bebeği mi saklayamadın sefil yaratık. İnsan ölen balıgını bile atmaya kıyamıyor ellerinle toprağı kazıp gömersin insan olsan. Bir bebek çöp konteynırında ezilmeyi hakedecek ne yapmış olabilir?

27.07.2022

Bu nasıl bir şerefsizlik inşallah iki gün sonra salmazlar

27.07.2022

Korkunç! Hey o.ospu s.kiş s.kiş doğur bebeği ÇÖPE at sen ana mısın lan sen insan bile değilsin çöp bile senden daha değerli bu K.ltağı işkence ederek ge.erteceksin asfalta sürte sürte derisini soyacaksın sonra tuza basacaksın !

Yorumunu sil, kdın tecavüze uğramış. Burada asıl sorulması gereken, tecavüzcü pic niye serbest bırakıldı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ