Ölü Bulunmuştu! İlklima'nın İntihar Ettiği Ortaya Çıktı

Samsunun Atakum İlçesinde sahilde ölü bulunan İlklima Naz Akbörü'nün (20) tabancayla başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Akbörü'nün bir süredir moralinin bozuk olduğu, insanlarla iletişimini azalttığı öğrenildi.

'Bu kez kimse tutamayacak, kimse tutmadı da zaten'

Olay, Körfez Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde meydana geldi. Yerde hareketsiz yatan kişiyi fark eden vatandaşların polisi araması üzerine cesedin İlklima Naz Akbörü'ye ait olduğu belirlendi. İlklima'nın yanında bir de tabanca bulundu.

2 şüpheli gözaltına alınmıştı

Polisin çalışması sonrasında İlklima Naz Akbörü'ye ait bir mektup bulundu. Mektupta adı geçen D.S. (27) ve A.S. (20) isimli 2 şüpheli, gözaltına alındı. Akbörü, mektubunda bu kişilerin ölümünden sorumlu olduğunu yazdığı öğrenildi. Akbörü'nün sosyal medya hesabından, 'Bu kez kimse tutamayacak, kimse tutmadı da zaten', 'Öldürdün çiçeğini' ve 'Beni kendimden kurtar' paylaşımları yaptığı ortaya çıktı.  2 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İnsanlarla olan iletişimini azalttığı öğrenildi

Akbörü'nün olay günü yapılan ön otopsisinde tabancayla başına sağ eliyle ateş ederek yaşamına son verdiği belirlendi. İlçede bir dövmecide çalıştığı öğrenilen Akbörü'nün gündelik hayatta sağ elini kullandığı ve olay sırasında tabancayı da sağ eliyle tuttuğu tespit edildi. Akbörü'nün olaydan önce bir süredir insanlarla olan iletişimini azalttığı ve moralinin bozuk olduğu da öğrenildi.

Gözaltına alınan üçüncü kişi de serbest kaldı

Samsun'un Atakum ilçesinde İlklima Naz Akbörü'nün ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında H.B. polis tarafından gözaltına alındı. H.B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturmada daha önce gözaltına alınan 2 şüpheli de adli kontrol tedbiriyle serbest kalmıştı.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
17.10.2022

Artık ikili yaşamlar söz konusu .. gerçek hayattaki sen ve sosyal medyalarda yarattığın diğer sen … bunlara bağlı yaşamak ve sonrasında gerçek hayata adapte olamamak .. bütün z kuşağının derdi kolay yoldan meşhur olup para kazanmak .. ama gerçek hayat çok farklı .. daha 20’yaşında biri bunları yaşıyorsa durumun ciddiyetini kavrayıp bunlara bir sınırlandırma getirmek ve korumak gerekir .. yoksa önüne geçilmez bir hal alacak ..

17.10.2022

yazık hesabına baktım mesajları başından beri hep intihara meyilli nasıl bu hale geldi diye kafa patlatmak lazım sonsuza kadar yok bu insan çok acı verici

17.10.2022

“Yazık etti lan kendine” diyecekler arkandan ve sebep olduklarını katiyen kabul etmeyecekler ölen öldüğüyle kalıyor…

TÜM YORUMLARI OKU (11)