Olgun Şimşek'in Set Kazasından Müge Anlı Muhabirinin Tepkilere Yanıtına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

15 Mayıs Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. Bir X kullanıcısı diğer kullanıcılardan Türk dizileriyle ilgili linç edilecek fikirlerini söylemesini istedi. Ortaya birbirinden linçlik bambaşka görüşler çıktı!

Detaylar:

Türk Dizileri Hakkında Linç Edilecekleri Fikirlerini Korkusuzca Dile Getiren Birbirinden Cesur Kullanıcılar

2. Kızılcık Şerbeti'nde toksikliğin kitabını yazan Fatih hepimizin nefretini kazanmış durumda. Ancak dizilerde kötü karakter konusunda elimizi sallayıp ellisini bulduğumuz için Sandık Kokusu'ndaki Reha'yla bu konuda kapışacağını zaten çoktan düşünmüştük. Senarist de benzetmiş olacak ki dizide Fatih Ünal'a gönderme yapıldı.

Detaylar:

Sandık Kokusu'nda Reha ve Lale'den Kızılcık Şerbeti'ne Gönderme: "Fatih Ünal Kalk Büyüğün Geldi!"

3. Star TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Yalı Çapkını pek çoğunuzun bildiği üzere Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse kitabından uyarlama. Seyran'ın ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrendiğimiz diziye de sonunda bir psikolog dahil oluyor! Gülseren Budayıcıoğlu'nu canlandıracak bu karaktere bakalım hangi ünlü oyuncu hayat verecekmiş?

Detaylar:

Yalı Çapkını'nda Gülseren Budayıcıoğlu'nu Temsil Eden Psikolog Sonunda Dizinin Kadrosuna Katıldı!

4. Başarılı oyuncu Olgun Şimşek TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Ağaç Destanı'nda Celal Ağa karakterine hayat veriyor. 7 Haziran'da sezon finali yapacak dizide Birsen Altuntaş'ın haberine göre talihsiz bir kaza yaşandı. Olgun Şimşek kazayı ucuz atlattı.

Detaylar:

Ucuz Atlattı! Olgun Şimşek Rol Aldığı Kara Ağaç Destanı'nın Setinde Talihsiz Bir Kaza Geçirdi

5. Survivor'ın sevilen ikilisi Murat Ceylan ve Hilmi Cem İntepe, seneler sonra ilk kez yarışmada buluştu. Yakın dostluklarıyla Survivorseverlerin sevgisini kazanan ikiliyle ilgili Hilmi Cem'in annesinden gelen paylaşım duygulandırdı.

Detaylar:

Hilmi Cem'in Annesininin Survivor Sunucusu Murat Ceylan Paylaşımı Duygulandırdı!

6. Show TV Ana Haber spikeri Pınar Erbaş'ın 2009 yılından görüntüleri ortaya çıktı. Haber spikeri gibi konuşarak akrabalarını kayda alan Erbaş'ın o halleri TikTok'ta paylaşılırken, görüntüler "Spiker olacağı o günden belliymiş" dedirtti.

Detaylar:

O Zamandan Belliymiş: Show TV Spikeri Pınar Erbaş'ın Ailesine Spikerlik Yaptığı Anlar Ortaya Çıktı

7. Türk televizyon efsanelerinden Kurtlar Vadisi, tıpkı The Simpsons gibi kehanetlerle dolu bir dizi olarak kabul edilirken, Kurtlar Vadisi'nde yapay zeka kullanılan bir sahne hepimizi dumur etti.

Detaylar:

ChatGPT Polat'a Karşı: Kurtlar Vadisi'nde Yıllar Önce Yayınlanan "Yapay Zeka" Sahnesi

8. Set çalışanı Yener Yalçın dizi çekimlerinde oyuncuların ezber yapıp yapmadığına açıklık getirdi. Sahnede sufle veren biri var mı, yoksa doğaçlama mı yapılıyor, işte yanıtları...

Detaylar:

Ezber Yapmak Zorunluluk mu? Dizi Çekilirken Oyunculara Sufle mi Veriliyor?

9. Kızılcık Şerbeti dizisinin çiçeği burnunda çifti Görkem ve Fatih evlenmeleriyle beraber kaos ve entrika günler yeniden alevlenirken, Görkem ve Fatih'in evlilik cüzdanı sosyal medyada gündem oldu.

Detaylar:

Kaç Doğumlular? Kızılcık Şerbeti Fatih ve Görkem'in Evlilik Cüzdanı Ortaya Çıktı!

10. TRT ekranlarında kısa bir süre yayınlanan Al Sancak dizisi aniden yayından kaldırılmasıyla herkesi şaşırtmıştı. Dizide Nadia karakterine hayat veren Gülsim Ali'den aylar sonra dizi hakkında itiraflar geldi.

Detaylar:

Gülsim Ali, Erken Final Yapan Al Sancak Hakkında İlk Kez Konuştu!

11. Müge Anlı'da Şaban Ataş'ın cenazesi yayın sırasında muhabir tarafından bulunmuştu. Muhabirin cesedi tek başına bulması sosyal medyada tepki uyandırmıştı. Bugünkü yayında gelen yorumlara yanıt verdi.

Detaylar:

Müge Anlı'nın Yayınında Cenaze Bulan Muhabir Tepkilere Yanıt Verdi!

12. Kenan İmirzalioğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan bir yarışmacı, yarışmaya nasıl kabul edildiğini anlattı.

Detaylar:

Kim Milyoner Olmak İster'e Katılan Bir Yarışmacı O Süreçte Neler Yaşadığını Anlattı!

13. Bahar dizisinin en komik karakterlerinden Doruk, geçtiğimiz bölümlerde düzenlenen yardım balosunda Bahar'a serenat yapıp aşkını ilan etmişti. Doruk'u canlandıran Ege Erkal, o sahne hakkında ilk kez konuştu.

Detaylar:

Bahar'ın Doruk'u Ege Erkal, Serenat Yaptığı Sahneyi Anlattı!

14. Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Yılmaz Arslan'la Vazgeçme programında uzun süredir Şükür Türkan olayı işleniyordu. 15 yaşındayken hamile kalan Şükür Türkan'ın babasıyla gittikten sonra bir daha eve dönmediğini belirten anne, eşi hakkında ortaya attığı iddialarla herkesi dumur etmişti. Söz konusu olayda sonunda tutuklama gerçekleşti.

Detaylar:

Kızını İstismar mı Etti? 15 Yaşında Hamile Kalan Şükür Türkan Cinayetinde Babaya Tutuklama Talebi!

15. Show TV'nin sevilen dizisi Bahar televizyonun göz bebeği haline gelirken, bazı izleyiciler Bahar'ın aşırı yüceltilmesinin yanında büyük bir risk alarak olumsuz fikirlerini belirttiler.

Detaylar:

Bahar Dizisiyle İlgili Fikirlerini Linç Edilme Pahasına Paylaşan Dobra İzleyiciler

16. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı popüler dizi "Yalı Çapkını"na yeni bir karakter olarak dahil olan Melih Özkaya, 'Cevap Ver Türkiye' adlı televizyon programına konuk oldu. Özkaya, bu programda, dizideki karakterinin evrimi ve değişim süreci hakkında bilgi verdi.

Detaylar:

Yalı Çapkını’nın Akın’ı Melih Özkaya Dizideki Karakterinin Değişimi ile İlgili Konuştu!

17. Geçtiğimiz bölüm ile ekranlara damgasını vuran Kızıl Goncalar, haftaya sezon finali yapacak. Yeni bölümde ekranlara bir süreliğine veda edecek olan dizinin, sezon finalinden kamera arkası görüntüler ortaya çıktı.

Detaylar:

Kızıl Goncalar'ın Sezon Finalinde Yayınlanacak Kamera Arkası Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Özcan Deniz Kızıl Goncalar'daki Muhteşem Performansının Ardından Mert Yazıcıoğlu'na Övgü Yağdırdı!
Survivor Yasin'in İtirafına Evrim'den Cevap Gecikmedi: "İyi B.k Yedin!"
Acun Ilıcalı Survivor'da SMS Oylamasının Kaldırılmasına Sebep Olan İki İsmi Açıkladı!

Popüler İçerikler

İsrail Askerlerinden Acımasız Muamele: Yaralı Filistinlileri ‘Canlı Kalkan’ Yaptılar!
Kocasının Kendisine Yaptığı Yorumları "Mizah Amaçlı" Paylaşan Kadın Tartışma Yarattı
Tepkiler Büyüyor: Mustafa Sandal'dan Arda Güler'in Elinden Forma Alan Montella'ya Zehir Zemberek Sözler!