‘Ölen Kadınlar da Suçlu’ Diyen AK Partili İsim Partiden İhraç Ediliyor

İzmir AK Parti Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir, belediye meclisinde yaptığı skandal açıklamada, kadın cinayetlerine ilişkin 'Ölen kadınlarda suçlu' demişti! Aydemir, partiden kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildi.

İzmir AK Parti Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir, "Bir kısmı bayanlar olmak üzere, erkeklerin çoğunda öldürenler kadar ölenler de suçludur" ifadelerini kullanarak tartışmalara yol açtı.

Latif Aydemir, yaptığı skandal açıklama sonrasında partiden kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildi.

AK Partili Meclis Üyesi Latif Aydemir'in Cinayetler Üzerine Açıklamaları Tepki Çekti
AK Partili Meclis Üyesi Latif Aydemir'in Cinayetler Üzerine Açıklamaları Tepki Çekti
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

RTÜK'ün İnceleme Başlattığı Jasmine Dizisine En Üst Sınırdan İdari Para Cezası ve Katalogdan Çıkarma Uygulandı
Güllü'nün Kardeşi Raşit İlk Kez Konuştu: Tuğberk ve Tuğyan'la Ne Konuştu?
Doktorun Pot Kırması Yüzünden 'Baby Shower' Hayalleri Suya Düşen Hamile Kadın Gözyaşlarına Boğuldu
YORUMLAR
14.10.2024

diğerlerinden farkı zihnindeki dile getirmiş olması..

14.10.2024

seçim yaklaşırken bütün tuşlara basmaca. velakin "sahibinizin" de aynı fikirde olduğunu hepimiz biliyoruz. sen üzme canını, bu ülke böyle giderse sen ihya olursun bi şekilde.

14.10.2024

Siyasal İslam şeytanlıktır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ