Ölen Arkadaşlarının Artık Dedikodusunu Yapamayacaklarını Söyleyen Kullanıcı ve Dehşet Veren Yorumlar!

TikTok'ta bir kullanıcının yayınladığı 'dedikodusunu yaptığımız kız öldüğü için artık yapacak dedikodumuz yok' videosu sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Videoya yapılan yorumlar ise herkesi sinirlendirdi.

TikTok'ta genç bir kullanıcı, dedikodusunu yaptıkları kız öldüğü için artık dedikodusunu yapayacakları için üzgün olduğu bir video yayınladı.

Sosyal medyada tepkiyle karşılanan ve infial yaratan videoya yapılan yorumlar da bir o kadar dehşet verici....

Genç nesil bu videoyu komik bulmuş ve kahkaha atarak izlemiş!

Birçok kullanıcı da Z kuşağının bu umursamazlığına ve kalpsizliğine tepki gösterdi. Sinirlenen kullanıcılar içlerini döktü.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Gemideki Stajyer Kızlara Özel Bank Yapan Gemi Kaptanına Yorum Yağdı!
Bir Üniversitenin Açtığı Öğretim Görevlisi İlanındaki İlginç Kriter İsyan Ettirdi!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
17.07.2023

Kuşak kuşak etiketlemek de çok saçma. Bu kadar yerip durduğunuz Z kuşağını büyütüp yetiştirenler de X veya Y kuşağındanlar . Tüm bu sorunlar Z kuşağında başladı gibi davranılıyor. Peki Z kuşağının ebeveynleri çok iyiyse ve sorunsuzsa Z kuşağı neden böyle oldu ? Ayrıca -içeriğin konusundan biraz bağımsız olarak- Z kuşağı yeni yeni oy kullanabilir hâle geldi, ülkede 2000'lerin başından bugüne gelene kadarki seçim sonuçlarında oy çoğunluğunu hep X ve Y kuşağındakiler oluşturuyor. Onlar eğer böyle vicdanlı, merhametli ve aklı başında insanlar ise bugün neden böyleyiz ?

17.07.2023

Her Z Kuşağı aynı değil tamam çoğu öyle ama bazıları değil mesela ben Z Kuşağıyım böyle umursamaz değilim her insan Farklıdır

17.07.2023

Aynen öyle katılıyorum

17.07.2023

Z kuşağı diye etiketlendikten sonra böyle oldu bunlar. Her istediğimi yaparım, her istediğimi söylerim, en umursamaz benim, çok havalıyım bla bla bla. Hepsi bir temiz dayak istiyor. Ne saygı var ne sevgi. Teknolojiyi iyi kullanmakla övünüyorlar. Tiktoktan instagramdan başka bir şey bilmiyorlar. Onların kullandığı telefonu tableti 3 yaşındaki çocuk da kullanıyor. Eskiden eğitim sistemi kötü, ezbere dayalı diyorduk. Şimdi ezbere bilgi bile yok. Elbette içlerinde aklı başında vicdanlı olanlarda var. Ama Z kuşağını hoş görerek ziyan ettiler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ