Öldürülen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in 23 Nisan Videosu Ortaya Çıktı!

Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in geçmişte çektiği 23 Nisan videosu ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede yüzlerce kez paylaşılan video dikkat çekti.

Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'nın Çukurambar semtinde uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetmişti. Eski Ülkü Ocakları Eski Başkanı Ateş'in geçmişte kaydettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı videosu ortaya çıktı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e değinen Sinan Ateş Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşayacağını dile getirdi.

'Büyük Türk milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimde kutluyorum.' 👇

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
23.04.2023

Fırat gittikden sonra son şehidimiz bir daha o kara günleri yaşamayız demiştik iki torbaciya Sinan başkanı katlettirdiler sonuç ne kocaman bir hiç yok tutanak kayboldu yok bilmem ne MHP bir açıklama yapmadı davasını MHP ye oy vermeyenler değil devlet bey ve akekibi sattı 14mayisda mhpliyim diyen adam atmaz bunlara bı kazikda seçim yasası ile yediler akepeden %7bile kurtaramaz bunlari

Koruyamadık seni Reis...

24.04.2023

Kaybedilince farkına varılan bir cevhermiş. Atatürkçü, idealist, mert. Maalesef öldürüldükten sonra hakkında detaylı bilgilere baktım. Önümüzdeki yılların en sağlam siyasetçisi olabilirmiş. Demek ki birileri böyle olmasını istememiş.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ