Öldüresiye Dövüp Herkesin Gözü Önünde Araca Bindirip Kaçırdılar

Şişli’de bir genç, sosyal medya üzerinden küfür ettiği iddia edilen 5 şahıs tarafından önce kovalandı, sonra dövülüp herkesin gözü önünde kaçırıldı. Şüpheliler polis tarafından yakalandı.

Kendilerine sosyal medyadan küfür ettiğini iddia edip dövdüler

Olay, geçtiğimiz hafta çarşamba günü saat 17.15 sıralarında Şişli Paşa Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde otomobilden inen bir grup, sosyal medyadan kendilerine küfür ettiği iddia edilen B.A. isimli genci kovalamaya başladı. Arkasından gelen şahıslardan korkarak kaçan B.A. bir akaryakıt istasyonuna girdi. Ardından markete dalan saldırganlar, B.A.’yı yakalayarak öldüresiye darp etti. Market çalışanları genci kurtarmak istese de başarılı olamadı Saldırganlar B.A.’yı sürükleyerek marketin dışarısına çıkarıp, burada da darp ettikten sonra otomobile bindirerek kaçırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Gence saldıranlar gözaltına alındı

Saldırganlar bir süre sonra B.A.’yı yol kenarına bırakarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelerek güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Feriköy Polis Merkezi Amirliği ekipleri, saldırganların Y.E.C., M.Y., M.C.Ş., A.A.A. ve Ö.T. isimli şahıslar olduğu tespit etti. Yapılan çalışmalar neticesinde saldırganlar yakalanarak gözaltına alındı.

İşte o anlar ⬇️

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
06.11.2022

en sondaki sahne ülkenin özeti, yarım saat çocuğu gözlerinin önünde dövdüler bir aksiyon almadı, kendisine taksi ufak dokununca aslan kesildi, çünkü herkes bencil, herkes kendini düşünüyor, herkes kendine delikanlı

06.11.2022

Ülkeye bi arınma gecesi şart oldu artık. Her gün yerine tek gün olsun bari çile.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ