Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası TFF'den İlk Açıklama Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), olaylı biten Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada 'Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın.' ifadelerine yer verildi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor'un sahasında oynanan karşılaşmanın galibi 2-3'lük skorla Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçeli futbolcuların saha ortasında kutlama yaptığı esnada bordo mavili taraftarlar sahaya girerek futbolculara saldırdı.

Yaşanan olaylar sosyal medyada geniş yankı bulurken, konuyla ilgili bir açıklama da konunun en büyük muhataplarından biri olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'den geldi.

TFF'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda 'Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor A.Ş. ile Fenerbahçe A.Ş. arasında oynanan maç sırasında ve maçtan sonra meydana gelen olaylarla ilgili; temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz. Dostluk, barış ve kardeşlik oyunu olan futbolda yaşananlar asla kabul edilemez. Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın.' ifadelerine yer verildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlgili haberler 👇

Trabzonspor - Fenerbahçe Maçının Sonunda Taraftarlar Sahaya Girdi
Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Sonrası Tümer Metin'nden Kafa Karıştıran Açıklama!
Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Sonrası Yaşanan Çirkin Olaylara Tepki Yağdı!

Popüler İçerikler

Seksi Dans Ettiğini Zanneden Zeynep Bastık'ın Hareketleri Fena Dile Düştü!
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
YORUMLAR
17.03.2024

Mevzu trabzon olunca herkes sus pus oluyor ne hikmetse, kardeşim suçlu belli sadece 3 5 çapulcu değil tüm takım tüm şehir suçlu ve bu şehri silin haritadan tüm Türkiye rahatlasın. Bu ne menem bir şehirdir cehalet pislik holiganizm her türlü rezaletin şehri adam gibi bir ceza vermedikçe bunlar daha beterini yapar.

17.03.2024

vermezler kardeşim vermezler en sevdikleri kitle bu

17.03.2024

Farz edelim şu olayın aynısı Diyarbakırspor - Trabzonspor maçında Trabzonspor'un başına geldi. Trabzonspor taraftar, basın ve kulüp olarak Diyarbakırspor'a hangi ithamla tepkisini gösterirdi?

17.03.2024

Diyarbakırsporu yer yüzünden silerlerdi..

17.03.2024

Maçın iptal edilmesi ve başka bir gün seyircisiz,iptal olunan skor üzerinden devam edilmesi gerekirdi fakat söz konusu Fenerbahçe olunca tabi olması gereken olmasın diye uğraşılıyor

TÜM YORUMLARI OKU (6)