Olaylı Maçta Beşiktaş, Fenerbahçe'yi Devirdi

Erkekler Voleybol 1. Lig klasman etabı ilk maçında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi Klasman Etabı'nda Beşiktaş ilk maçta Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti.

Karşılaşma öncesinde çıkan olaylar nedeniyle iki takım taraftarının da salondan çıkarıldığı müsabaka planlanandan yaklaşık 1 saat 40 dakika sonra başladı.

İzmir Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye her iki takım da iyi başladı. Başa baş geçen maçta Beşiktaş seti 25-23 kazandı(1-0). Oldukça çekişmeli geçen ikinci sette Fenerbahçe seti 33-31 kazandı ve maça denge geldi(1-1).

Yüksek tempoda geçen maçın üçüncü seti de kıyasıya mücadeleye sahne oldu. İkinci teknik molanın ardından oyuna ağırlığını koyan Beşiktaş seti 25-23 kazanarak karşılaşmada bir kez daha öne geçti(2-1). Maçın dördüncü ve son setindeki teknik molalara da 8-7 ve 16-14 önde giren siyah-beyazlılar seti 25-21 maçı da 3-1 kazandı.

Salon: Atatürk Voleybol

Hakemler: Zeki Bocutcu, Ersin Altıparmak

Fenerbahçe: Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Bohme, Arslan Ekşi, Nikic, Emin Gök, Miljkovic (Serkan Kılıç, Rıfat Erden Çevikel, Metin Toy, İzzet Ünver, Burak Hazırol)

Beşiktaş: Ceyhun Tendar, Mustafa Kırıcı, Ferhat Akdeniz, Klapwijk, Caldeira, Ahmet Arslan (Ahmet Karataş, Mustafa Alkan, Ali Berke Sağır, Demirhan Durul, Yankı Uslu)

Setler: 23-25, 33-31, 23-25, 21-25)

Süre: 114 dakika (23, 35, 27, 29)

Eurosport

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Vefat Etmeden Önce Yakınlarını Bekleyen Hastaların Yürek Burkan Hikayeleri
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Yaşamını Yitirdi
İspanya, Türkiye'den 35 Bin Euro Vereceği İşçi Talebinde Bulundu