Olaylı Ayrılığı Sonrası Yeni Aşka Yelken Açmıştı: Özcan Deniz 23 Yaş Küçük Sevgilisi İle Evleniyor mu?

Özcan Deniz olaylı boşanması sonucunda yeni bir aşka yelken açmıştı. İlikinin başlarında kendisinden 23 yaş küçük aşkı için kesenin ağzını açmıştı. Özcan Deniz'in genç aşkı Samar Dadgar ile evleneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Özcan Deniz, genç modacı ile mutlu bir beraberlik sürüyor. Özcan Deniz’in menajeri iddialara yanıt verdi. İşte menajerinden evlilik açıklaması...

Oğlunun velayetini kaybetmesi sonrası aşk pozlarını paylaşarak herkesi şaşırtan Deniz'in genç aşkıyla evleneceği iddia edildi. Kendinden 23 yaş küçük sevgilisi ile sosyal medyadan ilk paylaşımı yapmıştı. Mutluluklarını sevenleri ile de paylaşan ikili acaba 'evleniyor mu' akıllara getiriyordu. Peki Özcan Deniz ve Samar Dadgar evleniyor mu?

Özcan Deniz'in Menajerinden Açıklama Geldi

Özcan Deniz’in menajeri Söylemezsem Olmaz’a bu iddialarla ilgili 'Evlilik yok, birbirlerine daha çok vakit ayırmaya çalışmak var' yanıtını verdi.

Velayet Açıklaması

Ayrıca Feyza Aktan'a velayet kaybetme konusunda ise “Kaybedilmiş bir velayet yok, haftanın 4 günü Kuzey, babası Özcan Deniz’de; 3 günü ise Feyza Aktan’da” açıklaması yapıldı.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi