Olayları Silahlı Saldırıyı Gerçekleştiren Kişinin Gözünden Anlatarak Ters Köşe Yapan Reklam Filmi

Okullarda meydana gelen silahlı saldırılara karşı bilinçlendirme kampanyaları düzenleyen Sandy Hook Promise, yine etkili bir çalışmaya imza attı. Sandy Hook Promise, Point of View reklam filmiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da etkili bir çalışmaya imza atarak konu hakkında farkındalık yaratmak amacında.

Sandy Hook Promise, geçtiğimiz yıl da basit bir aşk hikayesi üzerinden okullarda yaşanan silahlı saldırıları anlamıştı:

Kütüphane Masasında Başlayan Basit Bir Aşk Hikayesi Sonuyla Sizi Dumur Edecek

Yaşanacak katliamları daha önceden fark edebilmek adına etkili çalışmalar yapan Sandy Hook Promise, detayların önemine vurgu yapıyor ve bu seferki reklam filmini saldırıyı gerçekleştiren kişinin gözünden sunuyor.

İşte o reklam filmi:

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
12.12.2018

Benim bile elime silah alıp bu embesil tiplerin beynini dağıtasım geldi.

12.12.2018

Ve bu yorumu beğenen 18 potansiyel katil.

12.12.2018

Geçenlerde bir içerikte Amerika'da silah almanın ne kadar kolay olduğu açıklanıyordu. Aslında bunu twitterda bir genç yazmıştı ve daha sonra ev arkadaşını vurarak öldürmüştü. Bundan önceki 1 sene içinde de ev arkadaşına katlanamadığını , onu öldürmek istediğini twitterda yenilemiş ve bir sene önce silahlanma karşıtıyken sene sonunda nasil bir katile döneceğinin sinyallerini vermişti. Demek ki gerçekten bu tip işaretlere kulak vermenin faydası var. İnsan beyni dış etkenlerle ve stresle kandırılmaya çok müsait. Bununla ilgili Gus Van Sant'ın Elephant diye bir filmi vardı. Oradaki gençler de görmezden gelinen ve yalnız kişilerdi. Şu bir gerçek ki kimse dışlanmayı ve hor görülmeyi özellikle üst üste geliyorsa kaldıramaz. Bence çocukluktan itibaren kimseye karşı zorbalık yapılmaması gerektiğini anlatmak ve nazik bireyler yetiştirmek her ailenin görevidir.

Amerika'da zorbalık çok yaygın maalesef. Adamlar oyun bile yaptı hatırlarsınız Bully. Son zamanlarda School Shooter diye bir oyun çıkarttılar. Başarılı bir farkındalık videosu olmuş. Şükür ne okulumda nede başka yerde ne zorbalık yaptım ne de zorbalığa rastladım. Çok kötü bir şey.

TÜM YORUMLARI OKU (13)