Olaylar, Olaylar! Ödül Töreni Krizinden Sonra Diriliş Ertuğrul Yeni Bölümünü Böyle Duyurdu

Dizinin bu haftaki bölümü, resmi Twitter hesabından böyle duyuruldu.

Ardından sosyal medyada arka arkaya dizi ile ilgili görüşünü dile getirenler oldu.

Kimisi Diriliş Ertuğrul dizisine pek sıcak bakmıyordu...

Kimisi de Altın Kelebek ödül töreninde yaşananlara gönderme yaparak dizisine sahip çıktı:

Bakalım dizi ile ilgili gündem önümüzdeki günlerde nasıl devam edecek?

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
16.11.2016

Sakillik varoşluk diz boyu basın açıklaması diye bir şey yayınlamışlar insan utanır. Yazının içeriği 'biz var ya biz ne diziyiz yedi düvel izliyor bizi be sn kmsn defol git şrdn tmm mı slk .s.s' temalı olunca beni bir gülme tuttu. Siz kimsiniz lan dümbükler ahahaha. Bir karşılık verme çabası bir karşıdakinin şahsiyetine saldırmalar, çapulcu lafları, hükümeti arkaya almalar, leş bir zihniyet. Bayülgen'i dizinin yardakçılarının bu ahmak zihniyetini ortaya çıkardığı için tebrik ediyorum. Kalitesizlik, cahillik resmen sel olmuş akıyor daha ödül törenindeki basit bir krizi yönetemiyorlar ama sorsan üç kıtaya hükmetmiş osssssmanlı torunları. Osmanlı kala kala bu kekolara kalmışsa kusura bakın bi zahmet; dirilişinize sokayım.

16.11.2016

nefis yorum

17.11.2016

Bu haftaki Lucifer dizisinde Abd nin yeni başkanına giydiriyor. Trumpa sen daha ölmedin ama gideceğin yer cehennem diye. Adamlar özgür kardeşim özgür. Yandaş tv kanalı haline gelen trt de ki diziyi Koca ülkenin Cumhurbaşkanı çıkıp savunuyor. dolar olmuş everest tepesi herşeye zam. Günden nasıl değişecek bu şekilde. Baştaki çoban olunca kusura bakmayında izleyenleride koyun oluyor.

17.11.2016

Sitenin iki altında Amerika yöneticilerinin pedofili fetişini anlatan bi başka içerik var . Hayat ne garip sözde ahlakinizin dahi kabul etmeyeceği bi pisliğe bulaşan insanları sirf başka alanlarda iyi diye ovdurebiliyor . Ya da hayata çamur atmayalım . Bildiğin bozuk zihniyetleriniz yine bozuk zihniyetlerin himayesi altına girmek istiyor .neden çünkü korkaksiniz.

16.11.2016

tarihi dizilerden ögrenecegini sanan aptallar sürüsü gidin de bi kitap okuyun

TÜM YORUMLARI OKU (125)