Olayı Anlamayanlara: Korona Hastalarının Bir Günde 16 Tane İlaç Almasının Neden Gerektiğini Tane Tane Anlatan Doktor

Şimdi anlıyor musunuz o ilaçları neden bırakmamanız gerektiğini?

Tüm dünya yeniden artış gösteren koronavirüs salgını tehlikesiyle panik olmuş durumda. Salgının kendisi kadar, tedavi yöntemleri ve kullanılan ilaçlar da bir o kadar tartışılıyor.

Özellikle son günlerde ülkemizde covid 19 tedavisiyle ilgili birçok tartışma görmüşsünüzdür. Kimisi bu ilacın bir zehir olduğunu ve kullanılmaması gerektiğini bile söyledi.

İşte bu tartışmalarla ilgili en açıklayıcı bilgilerden biri de Çorlu Devlet Hastanesinde görev yapan Dr. Uğur Dikkaş tarafından yapıldı. Bakalım nasılmış bu ilaç olayı?

Önemli not: Bu sadece bir tıp doktorunun açıklamasıdır, bilimsel çalışmalar için bir kaynak değildir. Buna dayanarak tedavi rejiminde değişiklik yapılmaması gerekir.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
26.11.2020

Ben de atlattim hastalığı. Favicovir + Plaquenil verdiler hemen. ilk gün 16 tane, diğer günler 6 tane alacaksın dediler. Eşim sağlıkçı, bu ilaçların sana faydası olacağının garantisi yok çünkü ortada bir bilimsel kanıt yok ama kullanırsan vücutta kalıcı zarar bırakma ihtimali var dedi. ben de hiç kullanmadım ve sorun yaşamadan atlattım hastalığı. herkeste farklı olabilir tabi. tavsiye değil tecrübe anlamında söylüyorum

Zaten doktorlarda şey diyodur bunlar virüsten ölmiycek verelim 16 tane hapı ölsünler

26.11.2020

Sizi dinlemeyenlerin bunu görüp okuyacağını hiç sanmıyorum.

29.11.2020

Zaten doktor da onlardan vazgeçmiş, "okuyup anlayan bir kişi olursa kar sayıcam" diyor. Bence burada okuyup anlayan bir kaç kişi çıkmıştır. Önemli olan sen bunlardan biri misin? Biriysen ne mutlu.

TÜM YORUMLARI OKU (19)