Olaya Fransız Kaldılar: Paris Metrosunu Trolleyen Adanalı

Fransa’nın başkenti Paris’te arkadaşıyla metroya binen Adanalı genç, muavinlik yaptı. Kapıların açılmasıyla 'Hadi Cemalpaşa, Gazipaşa, Baraj Yolu...Boş araba haydi' diye bağıran genç, arkadaşlarını güldürdü. İki Türk kafadara trendeki yolculardan gülen olduğu kadar, sinirli bakanlar da oldu.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
26.01.2016

Şimdi şunu da eleştirdiniz ya elitlikten Avrupalılıktan ölüyorsunuz. Hayatta ot gibi gelip ot gibi giden tiplersiniz. Biraz eğlenmeyi bilin. Kasım kasım kasılıyorsunuz.

Pasif Kullanıcı
26.01.2016

Orada bir rahatsızlık görmüyorum. Kime göre neye göre rahatsızlık? Azıcık desibelden (ki şehirde yaşayan biri için bu kadar ses gürültü sayılmaz) rahatsızlık duyuyorsanız o sizin sorununuz. Kulaklarınız bu kadar hassassa bilemem. Sanki insanlara küfretmiş, dövmüş, eşek şakası yapmış gibi konuşuyorsunuz. Orada biri dans etse bayılırsınız, aynısını Fransızca bağırsa "ayhh ne romantik" dersiniz. İşte bunlar hep eziklik hissinden kaynaklanan durumlar.

26.01.2016

Ne alakası var,adam kaynatmış ne oldu sanki onlar burda yapsalar aynı şeyi sempatik bulursunuz . Eyw. birader keyifle izledik

26.01.2016

Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmeyen tiplerden nefret ediyorum. Yok Efendim Avrupalı nasıl bakıyormuş cart curt. Ne losersınız aq

TÜM YORUMLARI OKU (19)