Olay Yerindekiler Film Gibi İzledi: Tazminatını Alamayan İşçi Otogarda Patronu Vurdu!

Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde bir kişi, işvereni olduğu öğrenilen Hüseyin B.'yi bacağından vurarak yaraladı. Şüpheli, 'tazminatını vermediği' gerekçesiyle patronunu vurduğunu söyledi.

Olay, 04.30 sıralarında Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde yaşandı. İ.S., husumetlisi olduğunu iddia ettiği Hüseyin B.'yi otogara kadar izledi.

İ.S., daha sonra yanında getirdiği pompalı tüfek ile Hüseyin B.'yi bacağından vurdu. Hüseyin B. kanlar içerisinde yere yığılırken, sesi duyan güvenlik görevlileri durumu 112 Acil Servis Merkezi'ne bildirdi. Şüpheli, polis ekiplerinin gelmesinin ardından silahını bırakarak teslim oldu.

Yaralı Hüseyin B.'nin ilk müdahalesi olay yerinde yapılırken, terminal içerisindeki vatandaşlar durumu film izler gibi izledi. Bacağından yaralanan Hüseyin B., ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

İ.S. ifadesinde patronu Hüseyin B.'nin tazminatını vermediğini ve bu nedenle vurduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olay yerinden görüntüler 👇

Fethullah Gülen Mezar Taşında Bile Atatürk Düşmanlığını Sürdürdü
DEM Parti, Yeni 'Çözüm Süreci' İçin İlk Şartını Açıkladı: "Tecriti Kaldırın"

Popüler İçerikler

Akıllara Sahte Din Adamları Geldi: Kızıl Goncalar'daki Fetva Sahnesi Gündem Oldu!
Alkışlanacak Sahne: Kızılcık Şerbeti, Atatürk'ü Yine Unutmadı!
İsrail İran'a Saldırı Başlattı: Tahran'da Patlama Sesleri Duyuldu!
YORUMLAR
27.10.2024

Yapılan eylem yanlış... Ancak işçinin üç kuruş parasını ödemeyen patronun yaptığı daha da yanlış. Tabi detayları bilmiyoruz net bir hüküm vermek zaten benim işim değil ama görünen manzaraya göre o

27.10.2024

Belki istifa etti, belki işe sarhoş geldi belki hiç gelmedi belki iş yerinden biriyle kavga etti belki işverene küfretti. Ancak diye başlayan cümlelerde ancaktan öncesi bişey ifade etmiyor. Eylem yanlış de geç

27.10.2024

haklı

27.10.2024

Verin birader işçinin , emekcinin hakkını.Millet gtnden zor nefes alıyor parasızlıktan siz hala hak yeme garibanın emekçinin sırtına binme derdindesiniz.Kimsenin kaybedecek birşeyi kalmamış durumda.

TÜM YORUMLARI OKU (19)