Olay Yaratan İddia: "Yıllarca Sahte Diploma İle Siyaset Yaptı, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu"

Gazeteci Metin Cihan'ın, AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Filiz Özçörekçi hakkındaki iddiaları bir kez daha gündeme bomba gibi düştü. Filiz Özçörekçi'nin daha önceki seçimlerde 'sahte diploma' kullandığını iddia eden Cihan'ın tweetleri ve Özçörekçi ile olan konuşması Filiz Özçörekçi'nin AK Parti'den bir kez daha milletvekili aday adayı olması ile yeniden gündeme geldi.  

Gazeteci Metin Cihan, Twitter hesabından AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan Filiz Özçörekçi hakkında herkesi şoke eden iddialarda bulundu.

Cihan'ın yıllardır, neredeyse her seçim öncesi ısrarla gündeme getirdiği paylaşımlarına göre Filiz Özçörekçi sahte diploma ve yalan beyanla kendi partisini de uzun yıllar kandırmış. 

İşte gazeteci Metin Cihan'ın, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan Filiz Özçörekçi hakkındaki iddialarının yer aldığı tweetleri:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR

Bu işin içinden çıkılamayacak. Bence seçimleri Millet İttifakı kazanırsa Akepe de kaç tane gerçek diploması olan var onları hesaplattırsın sahte diplomada sıra çok uzun.

seçim bir bitse ortalık karışacak diye boşuna konuşmuyorum... iktidarı bırakmamak ve pisliklerin de boğulmamak çin ellerinden geleni yapacaklar...

26.03.2023

balık baştan kokar.. şaşırdık mı? hayır..

TÜM YORUMLARI OKU (6)