Olağanüstü Toplantı Kararı: Erdoğan Kurmaylarını Genel Merkeze Çağırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bazı genel başkan yardımcılarını ve bakanlarını saat 14.00'te AK Parti Genel Merkezi'ne çağırdı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi programına göre bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’la görüşecekti. Erdoğan saat 17.00’de Filistin liderini karşılayacak ve akşam yemeği verecekti.  Erdoğan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Özlem Zengin, Leyla Şahin Usta, Ömer Çelik, Hayati Yazıcı ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’u saat 14.00’te AK.Parti Genel Merkezi’ne çağırdı. Görüşmenin ardından açıklama yapılması bekleniyor.

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
23.08.2022

Kendisi AKP ve MHP lilerin Cumhurbaşkanı Türk milletinin değil. Bunu deyince de çıldırıyorlar yalan mı

23.08.2022

İşi gücün yalan dolan, hırsızlık, pislik... Gittiği gün gelecek adamlar bunu yakasından tutup da "gel bakalım recep efendi" demeyecekse yansın bu ülke...Bugüne kadar 1 kez bile oy vermedim, neden oy verilmemesi gerektiğini de tüm argümanları ile dilim döndüğünce açıkladım. Bazı insanlar anladı oy vermedi, bazıları anladı ama korktuğu için oy vermeye devam etti, bazıları anladı ama şeref yoksunu ve çıkarcı olduğu için memleketimizin satılması pahasına oy verdi. Tekrar ediyorum, kriteriniz din ise bu adam müslüman değil, kriteriniz ekonomi ise bu adam ekonomi bilmiyor, kriteriniz adalet ise bu adamın adalet terazisi kendine çalışıyor, kriteriniz kalkınma ise bu adam kendi sülalesini kalkındırmak için sizi ve kundaktaki çocuğunuzu aç bırakmaya hazır, kriteriniz liderlikse ülkeyi yöneten kişi bu değil etrafındaki şeref yoksunu danışmanlar, kriteriniz kardeşlikse üzgünüm ama bu adama hala oy veren biri ile kardeşi bırak arkadaş da olamayız komşu da...

23.08.2022

Akp genel başkan yardımcılarının devlet adına birşey yapmaya veya karar almaya yetkisi var mıdır? anlayan birisi açıklarsa sevinirim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ