Olabilir mi Böyle Bi' Şey? Ferrari'nin Max Verstappen ile Gizlice Görüştüğü İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü

Formula 1'de rakiplerinden çok daha hızlı olan Max Verstappen sanki ayrı bir seviyedeymiş gibi yarışıyor. Red Bull pilotu Max Verstappen üst üste 5 yarışı da kazanarak farkı daha da açıyor. Ferrari ise şampiyon sürücünün yeteneklerine gıptayla bakarken İtalyan basını Max'ın babası Jos Versttappen'in oğlunun geleceği için İtalyan takımıyla görüşmeler yaptığını iddia etti.

Ayrıntılara bakalım👇

Formula 1 şampiyonu Hollandalı Max Verstappen şu an dokunulmaz gözüküyor. Son 5 yarışta da zirvede olan ve sürücüler şampiyonasında farkı iyice açan Max için İtalyan basını ilginç şeyler yazıyor.

Oğlu Max'ın kariyer planlamasını kusursuz olarak hayata geçiren Jos Verstappen'in kapalı kapılar ardından Ferrari ile görüştüğü yazıldı.

Automoto.it'in haberine göre Jos Verstappen Ferrari yetkilileriyle görüşerek bilgi almış. Red Bull'un Porsche yaşanan anlaşmazlık sebebiyle Ferrari-Verstappen flörtünü başlatmış.

Akıl oyunları konusunda kimsenin eline su dökemediği Christian Horner'ın bu söylentilere ne cevap vereceği ise merak ediliyor elbete.

Max Verstappen'in 2028 yılına kadar Red Bull ile sözleşmesi bulunmasına rağmen çıkan haberler sosyal medyayı adeta salladı.

Max Verstappen ile Ferrari arasındaki görüşmeye sosyal medyadan gelen tepkiler yüzümüzü güldürdü👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

Sizce olabilir mi böyle bir şey? Olursa nasıl olur?

Popüler İçerikler

Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
19.09.2022

Bekle gider, Ferrari bu yıl dibi gördü saçma sapan kararlar ile ve hicbir düzenlemeye gitmiyorlar, Red Bull sürekli olarak gelişim gösteriyor ve bir yanlış varsa kapatmak için uğraşıyorlar. Max aptal değil.

19.09.2022

Olmaz cheating bu en iyi pilotlari baskasindan calmak ne bu ne zavallilik hadi schumi farkliydi bu bildigin rezillik ne yapacak max 1 leclerc 2. Pilot olarak mi yarisacaklar o zaman diger takimlari atalim oldu olacak 20 tane ferrarinin yarisini izleyelim eger ferrari bunu ciddi ciddi dusunuyorsa leclerci de haketmiyor demektir

19.09.2022

Balon haber yav. Niye gitsin ki? En iyi şekilde aracı kullansa bile ferrari pit duvarı sıçar. Strateji kuramaz, lastiği değiştiremez, hatta lastiği unutur filan vs vs......

20.09.2022

Le Mans Hypercar'a bu sorunları yakından incelemek için girdiler - Adamlar F1 rezaletini kapatmak için LMH aracı yapıyor. - Güç ünitelerinin Benzin-elektrik oranı 2026 F1 regülasyonuna şimdiki F1 e nazaran daha yakın değerlere sahip ayrıca 2026 yılında F1 de tıpkı LMH gibi MGU-H olmadan yarışacaklar. - F1 de yaşadıkları dayanıklılık problemini çözmek amacıyla Le Mans 24 saat gibi yarışlarda kendilerini geliştirecekler Kısacası F1 2026 yılında Ferrari'nin hazır olma ihtimali yüksek

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ