Okurken Kâh Güldürüp Kâh Ağlatan Trendyol Kullanıcı Yorumları

Konu online alışveriş olunca, daha önce kullanmadığımız bir ürün satın alırken mutlaka yorumlara bakıyoruz. Kullanıcı deneyimleri artık birçok reklamdan çok daha etkili. Satın aldıkları ürünlere yaptıkları yorumlarla kalbimizi çalan kullanıcıların yorumlarını bir araya getirdik. Çoğunlukla yüzünü güldürüp zaman zaman içini sızlatacak Trendyol ürün değerlendirmeleri için seni aşağıya alalım.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

1. Nasıl bu kadar ucuz olabilir?

Kullanıcının ''Mükemmel ya! Ben hamurunu alıp saçma bir heykel yapmıştım, hamuru zaten 15 TL'ydi. Siz 7 TL'ye bunun işçiliği, hamuru falan... Heykel hayrı mı yapıyorsunuz, nasıl bu fiyata satıyorsunuz? Mutlaka alın.'' dediği Ömcticaret Hermes Socrates 2'li Heykel Büst Biblo gerçekten de çok uygun fiyatlı.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. İşte bu kadar küçük şeylerle mutlu olabiliyoruz...

Sevincini saklayamayan kullanıcının ''O kadar kozmetik alıyorum, bir Allah'ın kulu hediye göndermedi. Bir de numune şampuan koymuşlar, yiyeceğim. Teşekkür ederim.'' dediği ve son dönemin en popüler saç bakım ürünlerinden biri olan Herbal Science Boom Butter Saç Bakım Yağı şu an indirimde ve fiyatı da oldukça uygun.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

3. Tüm taraklar rahat bir nefes aldı...

Kullandığı tarağı değiştirip yerine bu ürünü alan kullanıcının ''Tarağı değiştirdim, gayet başarılı ama hala saçlarım deli gibi dökülüyor. Demek ki sorun taraklarda değil bendeymiş.'' diyerek tüm tarakların içini rahatlattığı Nascita Pembe Pro Üç Boyutlu Oval Saç Fırçası şu an indirimde ve fiyatı da epey uygun.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. Bir akıllı bileklik daha ne yapsın!

Kullanıcının ''Stresime kadar ölçüyor arkadaşlar, kesinlikle alın.'' diyerek bir akıllı bileklikten beklediği performansı fazlasıyla aldığını belirttiği Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik gerçekten de en çok tercih edilen ürünlerden biri ve şu an indirimde.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

5. Ağlasak mı, gülsek mi?

Kullanıcının ''Ürün güzel abicim, ellerinize sağlık. Kargo da hızlıydı, siparişi verdikten 3 gün sonra elime ulaştı. Hiç sıkıntı yok ama biz ayrıldık. Birini bir koluma diğerini öbür koluma takıp geziyorum.'' diyerek içimizi parçalarken bir yandan da yüzümüzü güldürdüğü Koba Mıknatıslı Çift Sevgili Bilekliği şu an indirimde.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

6. Sevmeye engel değil mesafeler...

Kullanıcının ''Sevgilim Amerika'ya gidiyor, görünce beni hep hatırlamasını istediğim için aldım. Yani mıknatısı uzun süre kullanamayacağız ama umarım kullananlar olur. Ürün kaliteli.'' diyerek kalbimizi parçaladığı Es Bijuteri Ruh Eşi Mıknatıslı Çift Sevgili Bilekliği umuyoruz ki tekrar bir arada olacakları güne kadar kollarından çıkarmayacakları bir aksesuar olur. 

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

7. Rengi güzel diye ayakkabıyı ısıramazsın, hayır. 😂

''Rengi, duruşu, rahatlığı harika! O kadar güzel ki ısırasım geliyor.'' diyen kullanıcının ısırmadığını umduğumuz Bambi Oranj Süet Kadın Klasik Topuklu Ayakkabı şu an indirimde. Birbirinden güzel farklı renkleri de mevcut.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Tatile gidemeyeceğiz gibi ama bir umut, gidersek takarız.

Aqua Di Polo Aqua Di Polo Güneş Gözlüğü 3'lü Fırsat Seti Cat Eye için ''En üstteki model için almıştım aslında, diğerleri de ne çıkarsa bahtıma dedim. En alttakinin yakışmayacağına emindim. Ama bu fiyata 3 gözlük... Kaliteleri idare eder çok bir şey beklememek lazım. Boyutları gayet uygun oldu. Yaz için idare edecek; denizde, orada burada (gidebilirsek) 😅 Karton kutuda geldiğini bilin lütfen.'' diyen kullanıcının tatile gidip gitmediğini merak ediyoruz doğrusu. Umarız gitmiş ve gözlüklerini kullanabilmiştir.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

9. Ter kokusunu rencide ederek yok ediyor.

Kullanıcının ''Ter, varlığından utanır; öyle etkili!'' diyerek ter problemine farklı bir bakış açısı kazandıran kullanıcının bahsettiği W-Lab Kozmetik Madeleb Roll On şu an indirimde ve gerçekten oldukça etkili bir ürün.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. Bir temizlik bezinden beklentimiz ektedir:

Kullanıcının ''Alnınızın yazısını bile siler!'' diyerek içimizi umutla doldurduğu Mikrotex Mikrofiber Cam Bezi ve Temizlik Bezi üçlü olarak indirimde.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

11. Üzdü :(

Kullanıcının ''Gerçekten mutlu bi insansanız zaten yaşlanmıyorsunuz. Biz mutsuzlar için etkili bi serum, tavsiye ederim.'' diyerek gerçekleri yüzümüze bir tokat gibi çarptığı Procsin Yaşlanma Karşıtı Collagen Kolajen Serum son dönemin en sevilen, uygun fiyatlı serumlarından biri.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. Ucuz olması mı mantıksız, şık olması mı? 😂

Kullanıcının ''20 Lira'lık kemerin bu kadar şık durması çok mantıksız ama duruyor işte. Alın, aldırın.'' diyerek fiyat performans konusunda bizi ikna ettiği Cool & Sexy Kadın Siyah Kemer şu an 20 TL'den de ucuz.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bugün Nerelerde İndirim Var? Bugüne Özel Fiyatlarıyla Kaçırmamanız Gereken 12 Günün Fırsat Ürünü
Sıcak Yaz Günlerinde İçini Serinletecek 12 Lezzetli Soğuk İçecek Tarifi
Kahve Saati Asla Şaşmayanlar İçin Birbirinden Şık Kahve Takımları
Halı mı Kilim mi? Ev Dekorasyonun Gizli Kahramanı Halı ve Kilim Modelleri
Parti Başlasın! Evindeki Davetlerde Harika Sunumlar Yapabileceğin 13 Mutfak Ürünü

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık