Okurken Adeta Beynimiz Yandı, Kimin Kiminle Eski ve Yeni Sevgili Olduğunu Anlamadık: Reytinglerde "Ex" Savaşı!

Televizyonda yeni sezon başladı, yeni diziler art arda ekranlara geldi. Ancak perşembe günleri ekranlarda adeta eski ve yeni sevgili savaşı başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Deniz Can Aktaş eski sevgilisi Hafsanur Sancaktutan’la, Kubilay Aka hem eski sevgilisi Miray Daner hem de yeni sevgilisi Sancaktutan’la rakip oldu. 

Kaynak: Birsen Altuntaş

Yeni sezonun başlamasıyla televizyon ekranlarında yeni diziler boy göstermeye başladı. Yeni yapımlarla ekranda adeta reyting savaşları gerçekleşiyor.

Öyle ki özellik perşembe günleri diziler arasındaki rekabet kızışacağa benziyor. NOW'ın Hudutsuz Sevda dizisi dün (26 Eylül Perşembe) 2. sezonuyla izleyicinin karşısına çıktı.

Hudutsuz Sevda'nın karşısına ise Show TV'de yayınlanan Siyah Kalp dizisi çıktı. Perşembe günü reyting yarışının kazananı Siyah Kalp oldu.

Perşembe günlerinin bir diğer reyting rekortmeni dizisi ise Kanal D'de yayınlanan İnci Taneleri. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı ancak yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Perşembe günleri başarılı yapımların reyting savaşı değil aynı zaman da eski ve yeni sevgililerin de savaşı olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Hudutsuz Sevda'nın başrolü Deniz Can Aktaş ile aynı gün karşı karşıya gelen dizi Siyah Kalp'in başrolü Hafsanur Sancaktutan eski sevgili.

Kaynak

Hafsanur Sancaktutan ile İnci Taneleri'nin başrolü Kubilay Aka bir süredir birlikteler.

Eminim okurken bi' başınız dönmüştür... Ama bitmedi! Kubilay Aka perşembe günleri reytinglerde rakip olacağı Hudutsuz Sevda'nın başrolü Miray Daner ile eski sevgili.

E tabi durum böyle olunca kullanıcılardan yorum gecikmedi👇🏻

👇🏻

👇🏻

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Günümüz Bebek İsimlerini Tiye Alan Kullanıcıya Gelen Birbirinden Yaratıcı İsim Önerileri
Kızıl Goncalar Senaristinden Olay Olan Yalı Çapkını Yorumu
Görkem Sen Yandın! Kızılcık Şerbeti Kadrosuna İki Oyuncu Daha Katıldı

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Ali Yerlikaya'dan Polis Katiline Çöp Poşedi Giydirilmesine Soruşturma Açıldığı İddiasına Yalanlama Geldi!
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
YORUMLAR
27.09.2024

Toplum ahlakını bozmak için aynı oyuncuları farklı sekanslarla topluma zoraki enjekte edillen gayriahlaki sanat düzeninde hiç bir edebi ve sanatsal değeri olmadığı gibi toplumun değer yargılarında ciddi erozyonlara sebep olan uyurgezerlik diasporası🤣🤣🤣 Aşkları aşk değil yiğitlikleri yiğitlik değil . Entrika ve sapkınlıkların en son noktasını zorlayan ve tek hedefi toplumdaki dejenereliği son raddeye ulaştırmaya çalışan kalitesiz dizi çöplüğü ve kapital düzeni. Her kafaya ve her sosyal çevreye hitap eden sömürü düzeni . Enteresan olan şu ki bunları denetleme görevi olanlar sadece haber kanalında kim ne konuşuyor kim muhalif kim eleştirirken ağzından bir laf kaçıracak da kanalı kapatıp ceza keseyimin derdindeler. Garip. Vadideki çakallar kurtların artıklarıyla beslenirken o kurtlar artık çöplüklerde eşeleniyorlar bu da acayip🤔

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ