Okulun Bahçesine Giren Pitbull 5 Öğrenciyi Yaraladı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir lisenin bahçesine giren pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu hafif yaralanan 5 öğrenci tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde oynayan öğrenciler, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Öğrenciler okul binasına kaçarak köpekten kurtuldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis köpeğin sahibini arıyor

Sağlık ekiplerince Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve vücudunda hafif yaralar bulunan 5 öğrenci tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Polis köpeğin sahibini tespit etmek için çalışma başlattı. Saldırgan köpek Darıca Belediyesi ekiplerince hayvan barınağına götürüldü.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
02.12.2021

Hayvan korkmuş, kör müsün editör.. Serseri mayın gibi koşuyor zavallı...1:03 'de nasıl sakin belediye görevlisine koşup kendini sevdiriyor vahşi(!) İçerik ve başlığın tamamen galeyana getirme amaçlı olduğu bir yersiniz ama zekice yorum yapan insanlar var diye buradayız.. Belanızı versin umarım!!! Bu arada siz hayırdır günlerdir hayvan düşmanlığı yaparcasına haber sunuyorsunuz!! Tamam Pursaklarda çocuğa saldırmışlar mutlaka doğrudur, hayvan bunlar sonuçta akıl var fikir yok ama ne akıllı köpeklermiş tüm kıyafetini de çıkarmışlar zavallı çocuğun...Evet bir kaç tanesi korku, bölge koruma endişesi vs...bir araya gelince saldırgan oluyorlar inkar yok!!! son bir kaç gündür insanın yaptığı vahşet gözde yaş bırakmadı ağlamaktan ...neyse Akif Tatar'ın da dediği gibi insan(!) olan canlı elinde sopa ile niye terör estiriyordu??? Haberin içeriğine bunu da ekle ki yaptığın işin bir anlamı olsun!! Provokatif halleriniz artık midemi bulandırıyor!!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ