Okulların Pandemi Sürecince Neden Açık Tutulması Gerektiğine Dair Bu Yazıyı Okumalısınız

Pandemi sürecinde Türkiye, dünyaya nazaran eğitimin en çok aksadığı ülkelerden biri oldu. Kimileri salgının tekrar artmaması için online eğitimi savunurken kimisi de yüz yüze eğitim alamayan bir nesil yetiştiğini ve bunun da salgın kadar önemli olduğunu düşünüyor. Dr. Tomris Cesuroğlu ise okulların neden açık tutulması gerektiğini anlatıyor.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

www.euro.who.int

9.

www.euro.who.int

10.

t.co

11.

12.

www.unicef.org

13.

14.

15.

16.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

55 Metrekare Evi Kiralamak İçin Aile Olma Şartı Koyan Emlakçı
ABD'de Yayılan, İlaçlara Dirençli 'Candida Auris' Mantar Hastalığı Nedir?
Tarihin En Büyük Seli! 1931'de Çin'de Yaklaşık 4 Milyon İnsanın Hayatına Mal Olan Büyük Sel Felaketi

Popüler İçerikler

Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
YORUMLAR
26.07.2021

Keşke Unicef Genel Direktörünün bu açıklamalarına karşı çıkan onlarca bilim insanlarının açıklamalarına da yer verseymiş. Karşı çıkan bilim insanları der ki; okullarda covid bulaşması çok düşüktür fakat Delta varyantı bu durumu değiştirir. Henüz tam emin değilken çocuklarımızı neden ölüme yollayalım derler. Okuduğum makalelerden biri Londra’daki bir üniversiteden diğeri Teksas’tandı.

27.07.2021

Onu bunu bilmem lakin eğitim sektörünün içinde biri olarak gördüğüm şey pandemi ile birlikte sadece devlet okullarının kapalı olduğu. Özel okulların bir çoğu "kurs" adı altında eğitime devam etti. Zengin olan zaten her şekilde açık olan dershane-özel ders imkanları ile eğitimini aksatmadı. Olan devlet okulunda okuyan fakirin çocuğuna oldu

29.07.2021

delta varyantında kaç çocuk öldü haberiniz varmı atıp tutmak kolay bu virüs öldürücü ayrıca sanayi 4.0 diyoriz teknoloji çağı diyoruz bitcoin blokchainden bahsettiğimiz bi dönemde okullar dahil her yer dijitale taşınmalı ve seçkin insanlar hariç herkes kısırlaştırılmalı okullarda kapatılıp tamamiyle internetten olmalı (diğer kurumlarda böyle olmalı)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ