Okullardaki Kalabalığa İsyan Eden Öğrenciler, Sosyal Medyada #MEBOnlineDevam Dedi...

Okulların açılmasının ardından milyonlarca öğrenci uzun bir aradan sonra sınıflarına adım attı. Ancak okullardaki kalabalıkla ilgili olarak birçok öğrenci, online eğitimin devam etmesini istediğini paylaştı. Sosyal medyada, MebOnlineDevam etiketi trendlere girdi...

#MEBOnlineDevam diyen öğrencilerin paylaşımlarından bazıları şöyle...

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
07.09.2021

Her yerde gezin avm tatil gün düğün. Okula gelince online.

Bu çocuklar sokakta oynuyor, avm ye gidiyor, tatile gidenler oldu, anasıyla kısır partisine giden de oldu. Ben bu isyanı şöyle algılıyorum ; ya bizim toto rahata alıştı , böyle devam etsek daha iyi olur. Okullar açıldı diye 2 gündür trafikten işe zor geliyorum ama çocukları üniformalı çantalı okula gittiklerini görünce çok mutlu oluyorum eğitim devam ettiği için. Benim düşünceme bakın bebelerin ettiği isyana bakın. Kendi adıma üzüldüm gerçekten.

07.09.2021

Kimse bizim bakış açımızla bakmıyor bu okul muhabbetine ben lise öğrencisiyim ve bi kaç sene sonra sınavım var başarı elde edebilmemiz için okula gitmemiz gerekiyor burda kimse kimseyi yeterli önlemler alınmadığı için suçlayamaz asıl önlem alması gereken insanın kendisidir diye düşünüyorum.

09.09.2021

yanlış düşünüyorsun.. devletin görevlerine bi daha göz atmanı tavsiye ederim. önce devlet önlemini alacak sonra bunu halka öğreticek. burda baştan hiç önlem alınmamış, insanların laf ettiği konu bu. en basittinden sınıflardaki öğrenci sayısı düşürülebilirdi gibi gibi... mesela böyle bi önlemi siz öğrenciler alamazsınız, bunun için MEB onayı lazım.

TÜM YORUMLARI OKU (23)