Okulda Öldürülen İbrahim Oktugan’ın Son Anları: Odadan Çıkarak Yere Yığılmış

İstanbul’da özel bir okulda müdür olan İbrahim Oktugan, Irak asıllı eski öğrenci tarafından okulda silahla vurularak öldürülmüştü. Öğretmen İbrahim Oktugan’ın, son anlara kameralara yansıdı.

Eyüpsultan’da 7 Mayıs’ta meydana gelen olayda yabancı uyruklu öğrenci Y.K., okuduğu özel liseden atılmasından sorumlu tuttuğu ve aralarında geçen tartışma dolayısıyla husumet beslediği okul müdürü İbrahim Oktugan’ı odasında silahla vurarak ağır yaralamıştı.

Hastaneye kaldırılan Oktugan hayatını kaybederken, olayın ardından yakalanan Y.K. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Y.K., daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ‘kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Eski öğrencisi tarafından silahlı vurulan okul müdürü İbrahim Oktugan’ın son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde koşar adımlarla müdürün odasına giren öğrencinin saniyeler içinde aynı şekilde koşup dışarı çıktığı görülüyor. Silahlı saldırı sonrası yaralanan Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın ise yaralı halde odasından çıktıktan sonra yere yığılıp yardım istediği o anlar yer alıyor.

👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

İbrahim Oktugan'la Aynı Okulda Görev Yapan Bir Öğretmen Olay Günü Neler Yaşandığını Gözyaşları ile Anlattı
Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin Kabarık Sicili: Önceki Okulunda Çardağı Yakmış
Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
11.05.2024

Acıma yetime döner koyar götüne, böyle piçleri sokarsanız ülkeye namusa da göz diker malada canada Allah ölen öğretmene rahmet yakinlarina sabir versin.

11.05.2024

Çok korkunç 😞 neden yayınlıyorsunuz? Hafzalarımızdan silinmeyecek bu görüntüler, tanık olanlar nasıl atlatacak 😢Hangi çocuk gidip birini öldürür, okul içinde kimbilir nasıl zorbalıklar yapmıştır da okuldan atıldı.

Ibrahim Oktugan seni unutmayacagiz adini sonsuza dek yasatacagiz . Senin icin bu vatani bu kahpe isgalcilerden temizleyecegiz and olsun .

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ