Okulda 'Haremlik Selamlık' Emreden Müdür Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Bursa'da Mithat Paşa Ortaokulu müdürü Haydar Akın, öğretmenlere verdiği talimatla öğrencilerin haremlik-selamlık sistemiyle oturmasını, kız erkek oturmanın yasak olduğunu söylemişti. Akın'ın bu emrine tepkiler gelirken, Osmangazi Kaymakamlığı tarafından soruşturma başladığı açıklandı.

Bursa Osmangazi Mithatpaşa Ortaokulu Müdürü Haydar Akın'ın, okuldaki kız öğrencilerle erkek öğrencilerin ayrı sıralara oturtulması için öğretmenlere talimat verdiği ortaya çıkmıştı.

Okul Müdürü Öğretmenlere 'Haremlik Selamlık' Talimatı Verdi

Kaymakamlık tarafından soruşturma açıldığı duyuruldu

Söz konusu kararın gündeme gelmesi ve tepki çekmesi ardından Osmangazi Kaymakamlığı açıklama yaptı. Kaymakamlık açıklamasında, konu hakkında ‘inceleme-soruşturma’ başlatıldığı duyuruldu.

Kaymakamlığın açıklaması şöyle:

“Basında yer alan Osmangazi İlçesindeki bir ortaokulda yaşanan hususlarla ilgili inceleme soruşturma başlatılmış olup, konu hakkında çalışmalar tüm boyutlarıyla kapsamlı bir şekilde ve hassasiyetle yürütülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
23.03.2022

Kapalı Doğu toplumlarında eşcinsellik yaygındır. Erkekler hep bir arada olup kız görmeyince birbirlerine hallenirler. Bu müdür de okulda eşcinsellik artsın istemiş sanırım

23.03.2022

Ya orta okul bu çocukların beyinlerine bu tarz şeylerin empoze edilip böyle izlenim bırakılması müdürü direkt atmaları lazım soruşturma da neymiş lütfen artık adam akıllı insanları seçin

23.03.2022

Bakın bu çok tehlikeli. Kaçıncı kez bu tarz haberleri duyuyoruz. Hepsine de soruşturma açılmasına rağmen yaptırımsızlıktan hadsizliklerinin dozunu daha da arttırıyorlar. Ülkenin nereye doğru gittiği artık çok açık değil mi?

TÜM YORUMLARI OKU (11)