Okulda Deney Tüpü Patladı: 3 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

İstanbul'un Büyükçemece ilçesinde bulunan bir okulda öğrencilerin elinden düşen deney tüpü patladı. Vücutlarında yanıklar oluşan 3 öğrenci hastaneye kaldırıldı. 

3 öğrenci hastanede tedaviye alındı

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde, bir okulda deney tüpünün patlaması sonucu vücutlarında yanıklar oluşan 3 öğrenci hastanede tedaviye alındı.

Saat 11.00 sıralarında Tepecik Mahallesi'nde bulunan bir ortaokulda gerçekleşen olaya göre, ders sırasında bir öğrenci elindeki deney tüpünü düşürdü.

Okul bir günlüğüne tatil edildi

Patlayan deney tüpünün içindeki asit öğrencilerin üzerine sıçradı. Okul boşaltılırken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Vücudunda hafif yanıklar olan 3 öğrenci hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekipleri yere dökülen kimyasalı temizledi.

Okul bir günlüğüne tatil edildi.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR

Çok geçmiş olsun umarım ki umarım çok umarım can i gönülden umarım kalıcı yanıkları yoktur. Ben çok zıpırdım. Lise 1de kimya öğretmenimiz bu kız kesin zipirlik yapar tüptekiler patlar diye ben de çok konuşuyorum diye laboratuvardan kovmustu hiç unutmam ben çıktıktan on dk sonra kapıya yaslandigim için bütün sınıf kapıya asilinca beni duvara yapıştırmislardi. Bir patlama olmamıştı ama bütün sınıf sapsarı duman olmuştu.

25.11.2022

Saygili oldugu surece cocuklar az da zipir, sakaci olsa problem olmaz bence.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ