Okula Dönüş Yapan Hande Erçel ve Müstakbel Eltisi Nazlı Sabancı Final Öncesi Sıralardaki Yerini Aldı

Geçtiğimiz günlerde bir düğünde yan yana gelen Hande Erçel ve Nazlı Sabancı ikilisi bu sefer de okul sıralarından paylaşım yaptı. Tatilden dönen gelinler kendilerini okula atıp finallere hazırlanmaya başladı.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı adeta ele güne inat yapar gibi tam gaz şekilde devam ediyor. "İki aya ayrılırlar" diyenlerin yüzünü kara çıkarmaya devam eden ikiliden günden güne romantik pozlar geliyor.

Ülke ülke gezmeye ant içen ünlü ikilinin 77. Cannes Film Festivali'nde beraber boy göstermeleri de elbette manşetlere taşındı.

Sabancı ailesine gelin girmek için tüm tuşlara bastığı konuşulan Erçel'in İngilizce öğrenmesi ve en önemlisi yarım bıraktığı okuluna geri dönmesi çok konuşulmuştu.

Okula dönüşüyle herkesi şaşkına çevirip "Azmine sağlık" dedirten Hande Erçel'in ardından bir hamle de Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı'dan gelmişti. Bir baktık ki bir gelin ve bir gelin adayı okul sıralarında!

Son günlerin en popüler isimlerinden olan mükemmel eltiler geçtiğimiz gün Nazlı Sabancı'nın kardeşi Ömer Dimilli'nin düğünüde bir araya gelmesi de çok konuşuldu tabii.

Gelelim asıl konumuza; şimdi bilenler vardır Hande ve müstakbel eltisi geçtiğimiz haftalarda kız arkadaşıyla beraber Lizbon'a tatile gitmişti.

Hande Erçel yurt dışından döndükten bir süre sonra soluğu Cannes Film Festivali için Fransa'ya giderken,

Nazlı Sabancı'da kayınvalidesi Arzu Sabancı'yla beraber Mardin sokaklarını arşınladı...

Tabii tatil bir noktada bitti ve okula giden gelinlerin final zamanı geldi çattı! Nazlı Sabancı ders notlarını "finaller" diyerek paylaşarak ders çalıştığını ele güne gösterdi.

Hemen ardından müstakbel eltisi gibi okulda olduğunu belirtmek isteyen Hande Erçel de okul sırasındaki azimli halini "Canım okulum" notuyla paylaştı.

Eminiz ki Arzu Sabancı da gelini Nazlı ve müstakbel gelini Hande'nin bu hırslarını takdir ediyordur...

İlginizi Çekebilir

Hande Erçel'in Refah'taki Çadır Kent Katliamına Tepki Göstermesi Birilerinin Hoşuna Gitmedi!
Oyunculuğa mı Adım Atıyor? Hadise'nin 8 Bölümlük Diziden Alacağı Para Çenenizi Yoracak!
Gökhan Türkmen Sahnede Playback Yaptığı için Dinleyicisiyle Atışan Semicenk'i Affetmedi!

Popüler İçerikler

Makam Arabası ile Suriye ile Türkiye Arasında İnsan Kaçıran Tuğgeneral Bilal Çokay Tutuklandı
Akdeniz’de Dehşet Olay: 'Batan' Göçmen Teknesindeki 16 Yaşındaki Kız Tecavüze Uğradıktan Sonra Boğularak Öldü!
Bu da Oldu! Sigaraya Yeni Düzenleme Yolda: İzmarit Vergisi Geliyor
YORUMLAR
30.05.2024

Teh teh teh

31.05.2024

Kötü yorum yapanları da anlamıyorum. Ne güzel insanın okuması. Başkalarının hayatını kötülemek yerine sizde bişeyler yapın ki hayatta bir amacınız olsun. Yoksa böyle sadece uzaktan bakarak başkalarını kötüler durursunuz.

31.05.2024

Eminim , bir hayli kişi Hande Erçel ' in yerinde olmayı çok ister . Olumsuz eleştirilerin ana temel olgusu bildiğimiz kıskançlık ve aşağılık kompleksi . Türkiye ' de artarak oluşan olgu , yetersizlik duygusu , eziklik , aşağılık kompleksi ve kıskançlık . Çoğu kişide , kendisinde oluşan bu olguyu sosyal medyada saldırgan ve öfkesever şekilde yansıtarak kendince bir rahatlamayı kullanmakta . Zor tabi , çalışarak , çabalayarak , zorlanarak bir yerlere gelebilmek . Sonuç olarak Sabancı aileside bu Anadolu ' nun hanedanı . Bu ailelere gelin ve damat olmak zor , ancak kendi çabalarıyla , yıllar sürsede bir yaşam standartına ulaşmakta , azimlilik , iyi niyet ve ahlâk gerektirir .

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ