Okul Yıllarında Yaşadıkları En Rezil Anılarını Anlatırken Herkese Kahkaha Attıran 17 Takipçimiz

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
03.01.2021

10. sınıfta sunum yaparken slayttaki yazıyı okuyamayınca biraz eğileyim dedim ''CAARRT' diye bir ses duydum. Hoca bir şeyler anlatırken ben de gözüm kapalı ''Allah'ım nolur liflerim yırtılmış olsun.'' diye dua ediyordum. Bir baktım pantolon dize kadar yandan gitmiş. Öğretmen masasının arkasına geçmiştim. Hoca devam etmemi söyleyince devam edemeyeceğimi söyledim. ''Niye?'' diye sorunca ''Çünkü patladım.'' demiştim. Rezillik bu kadar da değil. Tüm sınıf gülüyordu. Ben de gülmemek için kendimi tutayım derken bir pıskırdım burnumdan ''LÖÖÖK'' diye bir baloncuk çıktı. Ben ve iki arkadaşım dışında kimse görmedi Allah'tan. En rezil anımdır.

04.01.2021

Okurken yerin dibine girdim yanaklarım kızardı seni düşünemiyorum

04.01.2021

Okul çıkışı fena Bi gaz birikmem olduğunu düşünerek "osuram da rahatlıyam" demiştim, fakat ishal olduğumu 4 saniye sonra farkettim. İşte o gün hareket etmeden koşmayı keşfettim.

08.01.2021

Haykırarak güldüm

04.01.2021

Lisede yurdun tuvaletinde arkadaşla sigara içiyoruz, hocanın geldiğini duyunca hemen attım sigarayı arkadaş da attı ama dumanı ağzında kaldı. Hoca geldi soruyo iste, Arkadaş dayanamadı dumanı boşalttı hocanın yüzüne, hoca ısrar edince "Hocam ben ejderhayım" demişti sdsfsfxvsf.

TÜM YORUMLARI OKU (16)