Okul Servisiyle Makas Atan Trafik Magandası!

Şile Yolunda okul servisiyle ilerleyen sürücü trafikte art arda makas attı. Trafik magandasının adeta faciaya davetiye çıkardığı anlar cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Öğrenci olup olmadığı bilinmiyor.

Olay Şile Yolu Çekmeköy mevkiinde 28 Şubat Perşembe günü gerçekleşti. Okul servisi aracıyla yolda hızla ilerleyen sürücü yoldaki diğer araçlara aldırış etmeden art arda makas attı. Trafik magandası bu sorumsuz davranışıyla hem kendi hem de yoldaki diğer sürücülerin canını tehlikeye atarken servisin içerisinde öğrenci olup olmadığı bilinmiyor. Sorumsuz sürücünün adeta faciaya davetiye çıkardığı anlar yolda aracıyla ilerleyen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
05.03.2019

bunun gibi şerefsizler trafikte hep var ki zaten. iki makas atınca kendini bir bok sanan, emniyet şeridinden gidip iki araba geçince ödül alacağını sanan, trafiği felç etmek için elinden geleni yapan, millet aracıyla tek şerit olmuşken şehir kurnazlığı yapıp yan yoldan girmeye çalışan şerefsizlerle dolu buralar zaten. 2 araba geçecem diye yediğiniz küfürün, aldığınız bedduanın hesabı yok. istediğin kadar yasak koy, bu şerefsizleri düzeltmedikçe trafikte yasaklar koysan ne olur.

05.03.2019

trafik cezalarını sabit bir fiyat yapmayacaksın, aracın kasko değeri üzerinden trafik cezası vereceksin. Bak bakalım o zaman kolay kolay bu artistlikleri yapabiliyorlar mı.

Trafik cezaları en az 10.000 en fazla ise 100.000 lira olmalıdır.

Şerefsiz başka servise yetişecektir, ahlak yok, eğitim yok, şeref haysiyet yok, sorsan din iman vatan sevgisi tavan, bir gecenin hatasını çekiyor vatan.

TÜM YORUMLARI OKU (6)