Okul Müdüründen Veliye Darp! Müdür Hakkında İşlem Başlatıldı

Geçtiğimiz günlerde Bolu'da bir okul müdürünün veliyi darp ettiği iddia edildi. Bunun üzerine Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürü hakkında soruşturma yapılmak üzere işlem başlatıldığını duyurdu.

'Veliyi, yüzlerce öğrencinin gözü önünde yumrukladı'

Bolu'da Kanuni Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Açıkgöz’ün kıyafeti nedeniyle okula almadığı bir kız öğrencinin babasıyla tartıştığı ve kendisine küfür ettiğini öne sürdüğü veli Onur Bozkurt’u yüzlerce öğrencinin gözü önünde yumrukladığı iddia edildi.

Bozkurt, polis merkezine giderek okul müdürü hakkında şikayetçi olurken, Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü olay hakkında işlem başlattı.

Müdürlükten yapılan açıklamada, 19 Eylül’de yerel basında yer alan “Okul Müdüründen Veliye Dayak” konulu haberle ilgili açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, Kanuni Anadolu Lisesinde İstiklal Marşı töreninden sonra okul müdürünün kıyafetle ilgili öğrencilere uyarıda bulunduğu sırada dışarıdan okul bahçesine hakaret içerikli cümlelerle bir öğrenci velisinin girdiği aktarılarak, “Bu esnada okul müdürü, hakaret içerikli cümlelerin okul bahçesinde söylenilmeyeceği hususunda veliyi uyarmış, devamında veli tarafından okul müdürünün eli tutulmuş, bunun üzerine veli ile okul müdürü arasında arbede yaşanmıştır. Konu hakkında inceleme/soruşturma yapılmak üzere işlem başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
20.09.2022

O ne saçma bir açıklama yahu? Müdür öğrencileri kıyafet konusunda uyarıyor. Sonra okul müdürü okul bahçesinin dışında hakaret içerikli cümle söylenemeyeceği hakkında veliyi uyarıyor, veli müdürün elini tutuyor, sonra arbede yaşanıyor. Bir sürü boşluk var arada.

20.09.2022

Hâlbuki çok şirin bakıyormuş

20.09.2022

17 yıllık öğretmenim sın 10 yıldaki müdür kalitesizliğinden hepimiz bıktık. Ne konuşmasını biliyorlar ne davranmasını okulun bir sorununu çözdükleri de yok, her şeyi müdür yardımcıları yapıyor zaten bir ihtiyaç olunca öğretmene velilerinden topla hocam para diyorlar ohhh misss oturdukları yerden maaş alan gereksiz bir birim oldu. (Sınava girip hakkıyla müdür olanları ayrı tutuyorum) lafım torpille o göreve gelenlere

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ