Okul Kantinlerinde Yeni Dönem: Haftanın Bir Günü Çorba ve Meyve Satılacak

Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından okul kantinlerine yönelik gönderilen resmi yazıyla karar duyuruldu.

İlgili yazıda, kayıt belgesi alan gıda işletmelerinde haftanın bir gününde, ‘çorba günü’ için üretilecek çorbanın, üretildiği yerde tüketime sunulması şartıyla satışının yapılmasının uygun görüldüğü kaydedildi.

Milliyet’te yer alan habere göre; MEB, proje kapsamında öğrencilerin katılımlarını artırmak için okul kantinlerinde asılması için afişler de hazırladı.

Afişlerde ‘Çorbam var sıcak tasta, olmam ben hiç hasta’, Mercimek, domates, tarhana, Ne duruyorsun kaşıklasana’, ‘Elma, portakal, muz, haydi, arkadaşlar yemiyor muyuz?’, ‘Sulu sulu meyveler, güç versin vitaminler’ gibi sloganlar yer aldı.

Survivor’da Nagihan’dan Kötü Haber: Acun Ilıcalı Duyurdu: “Nagihan’dan İyi Haber Veremiyorum”

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR

Sadece bir yazı ile her iş halloluyor galiba. Alt yapı, ön çalışma falan filan lüzumsuz şeyler. Tıpkı ülkenin şahlanışı gibi, açlık ve yoksulluk altında kalan nüfus oranı ülke tarihinde savaş sonrası dönemden bile kötü ama yine de egonomimiz büyüyor ülke şahlanıyor. Mesela merak ettim ücretsiz mi dağıtılacak yoksa satılacak mı?

Van'da "sabır" temalı ders için sınıfın ortasına kurulan maket mezar ve Menemen'de müftülüğün öğrencileri Esad Erbili'nin türbesine "değerlerimiz" adı altında götürmesinin sloganları ne acaba? Ha bu arada çorba demişken aklıma menzil tarikatının bitmeyen çorbası geldi, acaba sponsor onlar mı?

03.03.2024

ilkokul öğrencilerine bıçaklı kelepçeli kurban kesme eğitimini ve 6 sınıfta 1 yıl okul dondurup hafızlık eğitimini ve bu eğitimi tarikat derneklerinin vereceğini yazmayı unutmuşun.

03.03.2024

Rezil bi eğitim sistemi öyle bi sistem ki çocuklar sadece okula gitsin eğitim almasın 12 yıl okumak istemeyen çocukları bi binaya tıkalim sonunda eline bi kağıt parçası verelim diploma diye sonuç milyonlarca vasıfsız eleman küresel sermayeye asgari ücretle sömürülecek bir nesil bakanlık çocuklar okumasın diye uğraşıyor çocuklar resmen bu hükumete rağmen başarılı olmaya çalışıyor yazık..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ