Okul Harçlığını Çıkarmaya Gidiyordu: Minibüsün Altında Kalan Liseli Zinnur Hayatını Kaybetti

Denizli’de, yarıyıl tatilinde okul harçlığını çıkarmak için işe başladığı butiğe giderken minibüsün altında kalan 16 yaşındaki lise öğrencisi Zinnur Tomay yaşamını yitirdi. Minibüs şoförü tutuklandı.

Sabah 08.30 sıralarında, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Eski Sarayköy Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Zinnur Tomay'a şehir içi yolcu minibüsü çarptı.  Zinnur Tomay, minibüsün altında yaklaşık 10 metre sürüklendi. 

Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde 10'uncu sınıf öğrencisi olan Zinnur Tomay'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Butikte çalışıyordu

Tomay'ın, yarıyıl tatilinde okul harçlığını çıkarmak için bir butikte çalıştığı, kazanın da işe gittiği sırada meydana geldiği öğrenildi. Dört kardeşin ikincisi olan Tomay'ın anne ve babasının da bir tekstil atölyesinde çalıştığı ifade edildi.

Liseli Zinnur toprağa verildi

Tomay'ın cansız bedeni, savcının kaza yerindeki incelemesinin ardından, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi. Minibüs şoförü Hidayet Kaya tutuklandı.

Zinnur Tomay, Kale İlçesi Kayabaşı Mahalle Cami’nde kılınacak ikindi namazının ardından Kayabaşı Mezarlığında toprağa verildi.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
22.01.2019

Ah benim guzel çocuğum 16 da bir gonca :( mekanin cennet olsun rabbim anana babana sabir versin.

22.01.2019

Boğazım düğümlendi la😢😢 Mekanın cennet olsun.

23.01.2019

Evvela genç kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Ülkenin durumunu anlatan minimal bir örnek. Yaşıtları kar tatili için Uludağ mı Kartalkaya mı diye plan yaparken, bu kardeşimiz ailesine destek olmak için veya bir ihtiyacını ailesine yük olmadan karşılamak için ya da keyfince para harcayabilmek için 15 gün de olsa çalışmak istemiş. Vatandaşımızın durumu bu işte. Anne baba çalıştığı halde yetişmiyor demekki. Yoksa evinde oturmak, dilediğince AVM gezmek varken neden bu genç kardeşimiz çalışmak istesin. Her ölüm erkendir ama genç cenazesi bir başka hüzünlendiriyor insanı yaa. Allah ailesine büyük sabır versin. En büyük acı ile sınanıyorlar. Evlat acısı... Allah düşmanına yaşatmasın.

TÜM YORUMLARI OKU (4)