Okul Bahçesindeki Etkinliğe İmam Getirtilip Kur'an Okutuldu

İstanbul Şirinevler’de bulunan Şair Zihni Ortaokulu’nda dün “Bilim Şenliği ve Fetih” konulu program düzenledi. Program sırasında bir imam kürsüye çıkarak Kur'an okudu. Bazı veliler tepki gösterip okul bahçesini terk etti.

İstanbul Şirinevler’de Şair Zihni Ortaokulu’nda dün Bilim Şenliği ve Fetih konulu bir etkinlik düzenledi. 

Etkinlik kapsamında bir de kermes organize edildi. Program devam ettiği sırada bir anda imam kürsüye çıktı ve Ku'ran okumaya başladı. Bu durum bazı öğretmenlerin ve velilerin tepkisine neden olurken, bazı veliler okul bahçesini terketti.

"Din kültürü öğretmenlerimizle ortak çalışma yürütüyorlar"

Halk Tv'den Yurdagül Uygun'un haberine göre, okul müdürü Kur'an okutulmasının, 'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi çerçevesinde olduğunu belirterek, 'Bu proje resmi izinli onaylı. O kadar çok aman aman büyük bir durum değil' dedi.

Kuran okuyan kişinin imam olduğunu ve okullarında görevlendirildiğini aktaran okul müdürü, “Bu imamlar din kültürü öğretmenlerimizle ortak çalışma yürütüyorlar. İmamın okuduğu şey bir ayetti. Yaşanan bu durumdan öğretmen arkadaşlardan birkaçı rahatsız olmuş olabilir ama bana gelip soranlara ben durumu anlattım. Bu programı düzenlerken ne aşırıya gitmek lazım, ne geri kalmak lazım. Burada amacımız şu; öğrencide bir vatan sevgisi, bir bayrak sevgisi oluşsun” ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
08.06.2023

Vatan sevgisi bayrak sevgisi oluşturmak istiyorsan Türkiye Cumhuriyetini kuran kahramanlari anlat

08.06.2023

Ben her ilkokul çocuğunun önce Çanakkale'yi görmelerini isterdim. Tıpkı Japonların ilkokul çocuklarını Nagazaki'ye götürüp savaşta neler olduğunu, kimlerin nasıl, neden öldüğünü kendi gözleri ile görüp vatan demek ne demek, anlamaları için. O yaşta etkisi çok daha farklı olurdu. Aynı şekilde meclis yemin töreni de Çanakkale'de o yüzbinlerce şehit önünde yapılmalı ama önceden en az üç gün o yöreyi görmeli, toprakta hâlâ bulunan mermi, kemik parçalarını görmelerini isterdim

Pasif Kullanıcı
08.06.2023

Her boka dini alet etmeyin, milleti dinden soğuttunuz. Her şeyin yeri zamanın var dengesizler

08.06.2023

Bunlar Türkiye'nin geleceğini sabır ve şükür telkinleri ile güttükleri meczupların oluşturacağını zannediyorlar. O yüzden nitelikli tüm insanların yurtdışına çıkmasına sebep oldular.

08.06.2023

ne olmuş kuran okutulmuşsa papaz gelip ayin yapsa sesiniz çıkmaz pakraduni şerefsizler

ya sen de bi boş yapma ya gerçekten saçma sapan muhalefet olacaksınız die artık komik şeyler yazıyorsunuz ne işi var papazın ayin ile

TÜM YORUMLARI OKU (154)