Okudukça Apışıp Kalacağınız Haftanın En Şok Edici 17 Dedikodusu

Hazırsanız kaynatmaya başlayalım gıybet kazanını!

2. Cem Yılmaz'ın, kendisini reklam yaptığı için eleştiren takipçisine verdiği yanıt sosyal medyada olay yarattı.

Detaylar burada! 👇

Cem Yılmaz'dan Kendisini Sürekli Reklam Yaptığı İçin Eleştiren Takipçisine Twitter'dan Küfürlü Cevap!

3. Kardashian Ailesi'ne damat kontenjanından giren, ancak hakkında çıkan aldatma haberlerinden sonra Kourtney Kardashian ile yolları ayrılan Scott Disick, seks bağımlısı olduğunu itiraf etti.

4. "İşte Benim Stilim" yarışmasında Nur Yerlitaş ile tartışan Ivana Sert, program yöneticileri tarafından haksız bulundu ve işine son verildi.

5. Jennifer Lopez ve Drake arasındaki aşk kısa sürdü, öyle ki güzel yıldız iddialara göre kalbini eski beyzbol yıldızı Alex Rodriguez'e kaptırdı.

6. Kadir Doğulu, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Dubai'de görevli polislerin kontrolüne takıldı.

Doğulu yaşadıkları bu kötü tecrübeyi bir video ile anlattı. İşte Doğulu'nun açıklamaları:

'Her şey mükemmeldi. Ta ki Dubai’ye ayak basana kadar. Ben bu kadar kompleksli bir polis takımı ya da havaalanı çalışanı görmedim. Sadece fast treck (hızlı geçiş) çizgisinden bir tık dışarı çıktık diye, onunla ilgili memura soru sorduk diye karakolda bekletildik. Fast treck (hızlı geçiş) kartlarımız elimizden alındı. Bize geri verilmedi. Yüzümüze dahi bakılmadı. Aşağılandık. Bir küfür yemediğimiz kaldı.'

7. Burcu Biricik, Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafını Shameless dizisinin başrol karakteri Frank Gallegher’e benzetti.

8. İddialara göre şarkıcı Seda Sayan, imam nikahlı eşi Erkan Çelik'ten ayrıldı, hatta Sayan'ın Instagram hesabını kapatmasının ardında yatan asıl sebebin de bu olduğu söyleniyor.

9. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda birlikte görüntülenen Beren Saat ve İlker Kaleli'nin yeni bir proje için bir araya geldiği iddia edildi.

10. Burak Özçivit uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Fahriye Evcen'i Almanya'da yaşayan ailesinden istedi.

Çift, kız isteme merasiminden sonra nişan yüzüklerini taktı.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz! 👇

Düğün Var Düğün! Aşkın En Romantik Halini Yaşayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Nişanlandı

11. Mabel Matiz, cinsel kimliği hakkında yorum yapan takipçisine Instagram'dan paylaştığı uzun bir yazıyla ayar verdi.

İşte o tarihi yanıtın tamamı;

'merhabalar. bugün canımı sıkan bir şeyden bahsetmek istiyorum. yukarıdaki post, dünkü hz. mevlana ziyaretimiz sırasında, türbe kapısı önünde, kibarca benle fotoğraf çekilmek istediğini belirten iki genç arkadaşımdan birine ait. birlikte çekildiğimiz fotoğrafımızı bu metinle paylaşmış. yer bildirimi ve hashtag yapmayı da ihmal etmemiş. bir başka dinleyicimin yorumu sayesinde farkettim. tuhaf hissettirdi. çocukluğumdan başlayıp şimdinin youtube yorumlarının yarısından fazlasını kaplayan bu tavır beni hiiiç şaşırtmadı aslına bakarsanız, alışığım her türlüsüne, sevgiye de sevgisizlik ürünü her türlü içeriğin tillahına da. ama dün bulunduğumuz yerin özelinde düşündüğümde fazla düşüncesiz, kalpsiz ve tutarsız buldum bu hali. belki çok uzun süredir ilk defa içim cız etti. ben de buraya bir not düşmek istedim. şu konuda bir anlaşalım istiyorum artık sevgili arkadaşlar: top! tüfek! ibne! dönme! ve benzeri hitap şekilleriyle insanları, beni, yaralayamazsınız; bu kelimeler benim için herhangi bir hakaret / aşağılama / alay / ötekileştirme hissi asla asla asla içermiyor, içeremez. üzüntüm de şunla ilgili zaten: isterim ki sizin için de içermesinler. isterim ki öncelikle kendi benliğinizi sevip ona saygı duyun. isterim ki dünyadaki yerinizi bulmak için daha faydalı kelimeler kullanın. isterim ki hep bir sorunuz olsun. isterim ki size ait olmayan ezbere bilgilerle yürümeyin. isterim ki sevginin karşısında diliniz de kalbiniz gibi tertemiz kalsın. isterim ki bilerek konuşun. isterim ki mevlana'nın kapısına neden gittiğinizi bilerek gidin. isterim ki güzel olduğunu düşündüğünüz şarkılar varsa orada ne konuşulduğunu biraz olsun hissedin. isterim ki kadın ya da erkek ya da herhangi bir kimlik ile herkes tek başına şapşahane bir birey olabilsin. isterim ki bu cümleler bir işe yarasın. isterim ki şarkılar şiirler kalbinize değsin. çoğumuzun gözü bağlı şekilde sabah akşam ben! ben! ben! diye şuursuzca bağırıp durduğu bu yeni çağ ortamında çok mu şey istiyorum? bilmiyorum. bu aralar instagram'dan da çok sıkılıyorum. söyleyeceklerim bu kadar. sevgiyle.'

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz! 👇

Mabel Matiz'in Terbiyesiz Hayranına Verdiği Tokat Niteliğinde Ağır ve Anlamlı Cevap

12. Kristen Stewart, yeni filmi Personal Shoppers'ın galasına yeni tarzıyla katıldı.

Galada saçlarını kestirdiğini unutan Kristen'ın bu hareketi hem kendisini hem de kameramanları gülümsetti.

13. Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur haklarında çıkan boşanma dedikodularına paylaştıkları bu fotoğrafla yanıt verdiler.

14. Dedikodular doğru çıktı: Scarlett Johansson, ikinci eşi Romain Dauriac’a boşanma davası açtı.

15. Amerikalı şarkıcı Ciara 2 buçuk yaşındaki oğlu, kocası ve hamileliği nedeniyle belirginleşen karnı ile birlikte Harper's Bazaar dergisine çıplak poz verdi.

16. Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz için sürpriz bir doğum günü partisi hazırladı, geceye dair detayları Stories'ten paylaştı.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz! 👇

İyi ki Doğdun Murat Boz! Aslı Enver'den Biricik Sevgilisi İçin Sürpriz Doğum Günü Partisi

17. Beyazıt Öztürk, program konuğu Aleyna Tilki'nin frikik vereceğini fark edince, eliyle önlem aldı; bu anlar da kameralara işte böyle yansıdı.

Haftaya yepyeni gıybetlerle yeniden burada görüşmek üzere. Bol gıybetli haftalar!

Güncel magazin haberlerine ve dedikodunun en tazesine anında ulaşmak isteyenleri buraya alalım! 👇

Gıybet Kazanı Kaynıyor! Okudukça Apışıp Kalacağınız Haftanın En Şok Edici Dedikoduları

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
YORUMLAR
25.03.2017

kadir doğulu orayı esenler otagarı mı zannettin,kompleslikli polis takımı ve havalimanı çalışanıymış,fast treckin olması sana ayrıcalıklı davranacakları anlamına gelmez sadece ordan hızlıca geçersin o kadar

17.03.2017

)))

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ