Okuduğunuz Anda Halinize Şükrettirecek Yaşadıkları En Büyük Talihsizlikleri Anlatan 13 Şanssız İnsan

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
26.06.2020

Sonuncusuna koptum. Bazıları harbi komedi ama bazıları harbi üzücü (babaannesini gören, annesinin doğum günü ve babasının ölüm gününün aynı olması vb. üzücü)

26.06.2020

Üniversitenin ilk senesiydi, yemek yerken diş plağımı çıkarıp tepsiye koydum ve almayı unuttum. Fark ettiğimde çok geçti kocaman artık yemekle dolu bir çöp poşetini yağmurun altında didik didik ettim ama bulamadım (köfte yerken aklıma geliyor hâlâ bildiğiniz travma oldu). 250 lira verip yeni plak yaptırdım mecbur. Birkaç gün sonra cep telefonum arka cebimdeyken tuvalete girmişim pata küte deliğe kaçtı işin kötüsü öğrenci kartım ve otobüs kartım telefonun kabındaydı bizzat ellerimle delikten telefonu çıkardım (telefon Pert oldu 2 hafta ailemle konuşamadım) ailem evden idareten bir telefon gönderdiler kargo belasına bulaşıp günlerce telefonu alamadım kargo ofisine gitmek için bindiğim otobüs beni dağın başında bıraktı, geri dönmek için taksi çağırmak zorunda kaldım telefonu almak için ofise gittim orada öğrendim ki tekrar dağıtıma vermişler, ben yurtta olmadığım için telefon tekrar ofise döndü yine alamadım.

26.06.2020

Bunlardan 1 ay sonra ciddi ağrılarla doktora gittim hemen ameliyat olmam gerektiğini öğrendim 1 hafta boyunca dayanılmaz acılar içinde muayeneye gidip geldim yürüyemediğim için taksiye para verdim sürekli ve artık tüm paramı taksi için kullanacak vaziyete geldim, ameliyattan sonra 2 ay doğru düzgün yürüyemedim. Üniversitesinin ilk yılı böyleydi.

#7 ile #9 a çok üzüldüm :/

TÜM YORUMLARI OKU (17)