Okuduğunuz Anda 'Bu Niye Benim Aklıma Gelmedi?' Dedirtecek Basit Ama Bir O Kadar da Etkili 13 Hayat Tavsiyesi

Şu hayattaki tek gayemiz, hayatınızı bir nebze olsun kolaylaştırmak!

1. Eğer çok stresliyseniz ve bu yüzden bir türlü uyuyamıyorsanız, bulaşıklarınızı yerleştirin ya da kirlileri çamaşır makinesine atın. Böylece stresiniz azalacak ve bir şeyleri tamamlamış hissi duyup rahatlayacaksınız.

2. Yakın zamanda yeni bir yatak için para harcamak istemiyorsanız, elinizdekini iyi kullanmanız gerek. Yatağınızı her altı ayda bir ters çevirin, böylece bir tarafı hemen eskiyip yıpranmaz.

3. Evden ayrıldıysanız ve dişlerinizi fırçalamayı unuttuysanız ya da diş macununuz bittiyse ve alacak zamanınız yoksa bir elma yiyerek ağız kokusunu giderebilirsiniz.

4. Ayakkabılarınızın kötü kokmasından şikayetçiyseniz, kötü kokuyu emmesi için her ayakkabının içine kuru çay poşeti yerleştirin.

Ayakkabılarınız sadece kötü kokmakla kalmıyor, üstüne bir de içleri sürekli nemli kalıyorsa içlerini pirinç ve kabartma tozu karışımı doldurun ve birkaç gün bekletin.

5. Hazır laf ayakkabılardan açılmışken, bir tüyo daha verelim. Yeni aldığınız ayakkabılar ayağınızı çok sıkıyorsa onları genişletmenin bir yolu var.

Her ayakkabıyı ıslak gazete ile mümkün olduğunca sıkı sıkıya doldurun. Ayakkabıları kurumaya bırakın ve ardından gazeteyi çıkarın. Artık ayağınızı acıtmayacaklardır.

6. Bir üyelik sonlandırmaya çalışıyorsanız, fakat karşınızda sizi bıkmadan usanmadan ikna etmeye çalışan biri varsa yurt dışına taşındığınızı söyleyin. Sizi daha fazla uğraştırmayacaktır.

7. Akşam için sinemaya gitme planları yapıyorsanız, birlikte gitmeyi düşündüğünüz kişiye film çıkışı yemek yemeyi teklif edin. Filmden sonra konuşulacak konular artar ve daha iyi vakit geçirirsiniz.

8. Şiddetli bir baş ağrısı mı yaşıyorsunuz? Elinizi buzlu su dolu bir kovanın içine daldırın ve ellerinizi birkaç kere yumruk yapıp açın. Baş ağrınızın yavaş yavaş yok olduğunu fark edeceksiniz.

9. Eğer kısa süre içinde çamaşır yıkama şansınız yoksa bavulunuzdaki kirli poşetinizin içine bir parça sabun atın.

10. Biriyle tartışırken sözlerinizin kayıt altına alındığını düşünerek konuşun. Böylece sonradan pişmanlık duyabileceğiniz kırıcı sözler sarf etmezsiniz.

Kötü kokuyu anında engeller.

11. Kontrol edemediğiniz bir öksürük nöbetine tutulduysanız, ellerinizi kaldırıp biraz başınızın üzerinde tutun. Öksürük krizi hemen geçecektir.

12. Evcil hayvanınız varsa ya da birinin hayvanına geçici olarak bakıyorsanız, mutlaka evinize en yakın veteriner hekimin ya da hayvan hastanesinin yerini öğrenin.

13. Kilo vermek istiyor ancak bir türlü beceremiyorsanız, acılı yiyecekler tüketmeyi deneyin. Bu tarz yiyecekler hem daha az miktarda bile size tokluk hissi verecek hem de metabolizmayı eskiye göre daha fazla çalıştıracaktır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir; 👇

Bilgi Deryasında Bir Kulaç da Ben Atayım Diyenlere Adriyatik Denizi Etkisi Yapacak Bilgi Dolu 19 Tweet
Nasıl da Kandırıldık! Son Günlerde Herkesin Doğru Sanıp Paylaştığı Ancak Yanlış Olduğu Ortaya Çıkan Haberler
Okumaya Başlar Başlamaz 'Bunları Bilsem Hayat Kalitem Yükselirdi' Diye Veryansın Edeceğiniz 13 Psikolojik Taktik

Popüler İçerikler

Açıklama Geldi! Hz. Meryem Olduğunu İddia Eden Kadının Görüntüleri Gündem Oldu!
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
YORUMLAR
30.07.2020

#13 Acı aksine daha çok yedirir.

30.07.2020

#10 kötü kokuyu engeller??

30.07.2020

Bir önceki kirli çamaşırlar için kullanılan sabun içeriği için yazılan yanlış sıraya atlamis görünüyor.

30.07.2020

En sonunda mantıklı tüyolar...

TÜM YORUMLARI OKU (4)