Okuduğunuz An Size Şaşkınlıktan Küçük Dilinizi Yutturacak, Ünlüler Hakkında 13 Enteresan Bilgi

Gıybete hazır mısınız?😎

1. Çok zengin olsaydınız, paranızı nelere harcardınız? Mesela Mike Tyson, Ohio'daki malikanesine 24 ayar altından bir küvet yaptırmış ve bunun için de yaklaşık 2.5 milyon dolar harcamış.

2. Lady Gaga’nın hayaletlerden çok korktuğu biliniyor. Ancak en çok korktuğu, sürekli peşinde dolaştığından emin olduğu Ryan adındaki bir hayaletmiş. Bu yüzden kendisi yaklaşık 50 bin dolara bir 'hayalet dedektörü' satın almış.

Tam Ghostbusters’lık hareket doğrusu...

3. Söz hayaletlerden açılmışken bir hayalet hikâyesi de Lucy Liu'dan gelsin. Kendisi zamanında bir hayaletle cinsel ilişki yaşadığını iddia ediyor: "Büyük bir saadet anıydı, her şeyi hissettim. Sonra süzülerek gitti."

Olaya bak...

4. Beyoncé boşuna 'kraliçe' olarak anılmıyor: Başkaları ödül peşinde koşarken o kendi adını taşıyan bir böcek türüne sahip. Avustralya'da 2012 yılında keşfedilen bir at sineği türüne şarkıcıdan esinlenilerek "scaptia beyoncea" adı verildi.

Bu sineğin karın bölgesinde sarı tüylü bir bölge bulunuyor ve araştırmacılara göre bu tüyler onu tam bir diva gibi gösteriyor. Eeee böcekler aleminin divasına da gerçek bir Diva'nın adı yakışırdı zaten...

5. Bill Murray, gençlik zamanlarında suç işlemeye meyilliymiş. Öyle ki, kendisi 20. doğum gününde Chicago'daki O'Hare Havalimanı'nda 20 bin dolarlık uyuşturucu madde ile yakalanmış.

O zamanlar tıp fakültesinde okuyan Murray, bu olaydan sonra 'En iyisi onlar beni okuldan atmadan ben ayrılayım.' diyerek okulu bırakmış. Sonrası malum, kariyeri Hollywood'a doğru şekillenivermiş.

6. Her gün yeni bir yönüyle tanıştığımız Angelina Jolie'ye gelirsek… Kendisinin gençlik hezeyanları ergenlik döneminde garip boyutlara ulaşmış. Jolie, oyunculuğa yönelmememiş olsa cenaze evi yöneticisi olacağını söylüyor.

Bu meslek her ne kadar kulağa garip, eksantrik ve karanlık gelse de büyükbabasını kaybettikten sonra yaşadığı zorlu süreç yüzünden Jolie bu mesleği yapabileceğini düşünmüş ciddi ciddi.

7. Aktör Johnny Depp'in asıl hayali ünlü bir 'rock yıldızı' olmakmış, yakın arkadaşı Nicolas Cage ise "Bırak balım sen bu işleri, bak ben sana ne bulacağım." diyerek kendisine Elm Sokağı Kabusu filminin seçmeleri için bir görüşme ayarlamış.

Wes Craven’ın kızı ise Depp'in ellerindeki en iyi seçenek olduğunu söylemiş ve Depp, 1984'te Glen rolüyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamış. Geleceğin Jack Sparrow'unun kariyeri işte böyle şans eseri başlamış…

8. Mel Gibson'ın kariyer basamaklarını tırmanış hikâyesi, Johnny Depp'inkinin de bir tık üstünde...

Bir gece önce bir barda kavgaya karışıp ertesi gün yakın arkadaşlarından birini deneme çekimine götüren Gibson, sette yönetmen George Miller'ın gözüne takılıp Mad Max'teki rolünü kapmış.

9. Madonna'nın 1996 yılında evine zorla girmeye kalkışan Robert Dewey Hoskins adında bir sapığı varmış. "Ya benimle evlenir ya da boğazını keserim." diye düşünerek şarkıcının evine girmeye çalışan adam, korumalar tarafından vurulmuş.

Bu olaylar yaşanırken o gün evde olmayan Madonna ise Hoskins'ten şikayetçi olup aleyhinde ifade vermiş. Hoskins, 2011 yılında mahkeme kararıyla Los Angeles'ta bulunan bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kaldırılmış, 2012'de ise hastaneden kaçmaya çalışırken yakalanmış.

10. Jackie Chan'in bir dönem başı mafyayla fena halde beladaymış. Çin'deki film endüstrisini avucunun içine alan suç örgütü, Chan'den haraç kesmek istemiş.

Ünlü aktör ise bu isteği reddettiği için defalarca kez ölümle burun buruna gelmiş. Uzunca bir süre yanında silah taşıyıp korumalarla gezen Jackie Chan, en sonunda istedikleri parayı vermek zorunda kalmış.

11. "The Scorpion King" filminden 5.5 milyon dolar kazanan Dwayne Johnson ilk başrolüyle bu ücreti aldığı için Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye hak kazanmış.

12. Deneyimli aktör Morgan Freeman, istediği an kendi uçağını uçuracak donanıma sahip çünkü üşenmeyip 65 yaşında pilotluk lisansı almayı başarmış.

13. Evangeline Lilly görüp görebileceğiniz en başarısız şoförlerden biri. Lilly, bugüne kadar en az 8 kez trafik kazasına karışmış. Tahmin edebileceğiniz gibi kazaya sebebiyet veren hep kendisiymiş.

Bu gıybet beni çok sardı, biraz daha devam etmek istiyorum diyenleriniz için daha önce hazırlamış olduğumuz bu içeriği naziiiikçe şuraya iliştirelim.👇

Öğrenir Öğrenmez Ufkunuzu Bir Daha Kapanmamak Üzere Açacak, Ünlüler Hakkında 13 Enteresan Bilgi

Popüler İçerikler

Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
Gönderdiği “Nude” Pahalıya Patladı: Tehdit ile Yaklaşık 400 Bin Lira Kaptırdı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.09.2019

#13 teki kız, losttaki kate değil mi?

15.09.2019

evet

13.09.2019

Jackie Chan eskiden pornocuydu

Pasif Kullanıcı
13.09.2019

eyvallah

TÜM YORUMLARI OKU (4)